
Βίντεο με την κινηματογραφική επιχείρηση της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών στο πλοίο ΝΟΚΑ νότια της Κρήτης έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό.
Ένα βίντεο που δείχνει καρέ-καρέ το «ρεσάλτο» των κομάντο του Λιμενικού με συνδρομή της Frontex σε πλοίο που έπλεε ανοικτά της Κρήτης και, όπως αποδείχτηκε, μετέφερε ένα τεράστιο φορτίο ναρκωτικών, είδε το φως της δημοσιότητας.
Όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο, στα αμπάρια του πλοίου με σημαία Συρίας βρέθηκαν έξι τόνοι χασίς και ένα κοντέινερ με 3 εκατομμύρια παραισθησιογόνα χάπια Captagon, που είναι γνωστό ως το ναρκωτικό των τζιχαντιστών.
Το φορτηγό-πλοίο εδώ και ημέρες βρισκόταν σε λιμάνι της Σητείας όπου οδηγήθηκε από το Λιμενικό, με τις Αρχές να ψάχνουν στα αμπάρια του για ναρκωτικά ή όπλα.
Τελικά, το πλοίο έφτασε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου ξεκίνησε πιο ενδελεχής έλεγχος στα 18 κοντέινερ που υπήρχαν στο εσωτερικό του.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Θα είναι η χαριστική βολή: Ποιοι βουλευτές της ΝΔ θα ακολουθήσουν τον Αντώνη Σαμαρά στο νέο κόμμα
- Επισπεύδεται λόγω Σαμαρά: Πότε ανακοινώνει η κυβέρνηση την απόφασή της για τον 13ο μισθό
- Ο γκουρού των δημοσκοπήσεων: Η πρόβλεψη του Στράτου Φαναρά «γειώνει» όσους βιάστηκαν να πανηγυρίσουν