Μήπως τελικά δεν φταίει και τόσο πολύ ο Παπαδόπουλος στη «διαμάχη» με την Τραϊάνα;

Μήπως τελικά δεν φταίει και τόσο πολύ ο Παπαδόπουλος στη «διαμάχη» με την Τραϊάνα;

Πού κρύβεται η «αλήθεια»;

Γράφει ο Μάριος Γεωργόπουλος 

Είναι το… φλέγον ζήτημα της ημέρας- τουλάχιστον όσον αφορά στη lifestyle θεματολογία. Αυτό για το οποίο συζητάνε όλοι τις τελευταίες ώρες, με την (κατασκευασμένη) αγωνία να έχει χτυπήσει σκούρο κόκκινο και ν’ αρνείται να μεταβεί σε άλλα χρώματα.

Σε περίπτωση που κατοικοεδρεύετε στον Πλούτωνα και τώρα κάνετε μια βόλτα στα ελληνικά sites, επιτρέψτε στο instanews να πιάσει τα πράγματα από την αρχή: o διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής Κυριάκος Παπαδόπουλος έστειλε direct message στο instagram της ηθοποιού Τραϊάνας Ανανία, ρωτώντας την «Τι κάνεις εσύ;».

Η εξέλιξη του διαλόγου ήταν η ακόλουθη, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες:

Μήπως τελικά δεν φταίει και τόσο πολύ ο Παπαδόπουλος στη «διαμάχη» με την Τραϊάνα;

 Μήπως τελικά δεν φταίει και τόσο πολύ ο Παπαδόπουλος στη «διαμάχη» με την Τραϊάνα;

Μάλιστα, η ηθοποιός «τράβηξε» περαιτέρω το όλο επεισόδιο, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα, έμπλεο οργής, μήνυμα, στο οποίο ανέφερε τα όσα βιώνει σε σταθερή ηλεκτρονική βάση (πολλά εξ αυτών άκρως κατακριτέα, φυσικά), πριν «επιτεθεί» στους άνδρες που υιοθετούν τέτοιες τακτικές, λέγοντας «Μην ξεδιπλώνετε άλλο την τραγική πλευρά σας αγόρια και άνδρες. Ψαχτείτε στους ψυχολόγους και δουλέψτε με την πάρτη σας».

Το ερώτημα που γεννάται εδώ, ωστόσο, είναι το εξής: τι το τόσο προσβλητικό ήταν αυτό που είπε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που να «επισύρει» την συγκεκριμένη… ποινή (δημοσιοποίηση της συνομιλίας, ξέσπασμα εναντίον του λέγοντας πως «Με τον τρόπο που του απάντησα μπορεί να έχασα την ευκαιρία μου να με καλέσει vip στα μπουζούκια την επόμενη Κυριακή ή κάποια άλλη Κυριακή και να γνωριστούμε»);

Από τα όσα βλέπουμε, τουλάχιστον, το ασυγχώρητο σφάλμα του Παπαδόπουλου είναι πως της μίλησε στον ενικό, παρόλο που δεν την γνώριζε- αυτό, ωστόσο, είναι σχεδόν… κοινή λογική όταν μιλάνε δύο άνθρωποι που είναι συνομήλικοι. Τι θα έπρεπε να πει, δηλαδή, ο ποδοσφαιριστής για να είναι απολύτως σωστός; «Καλημέρα, τι κάνετε εσείς;».

Μάλιστα, όταν η ηθοποιός του έδειξε με την απάντησή της ότι δεν της άρεσε το γεγονός πως της μίλησε στον ενικό, ο Κυριάκος «συμμορφώθηκε» και συνέχισε λέγοντας «Οκ, συγγνώμη που σας ενόχλησα»- θα λέγαμε, δηλαδή, πως ακολούθησε τις… υποδείξεις και δεν «ξέφυγε».

Είναι πασιφανές, επομένως, πως ο Παπαδόπουλος ναι μεν έστειλε ένα μήνυμα στην κοπέλα θέλοντας (ίσως) να την γνωρίσει, όμως σε καμία των περιπτώσεων δεν έγινε ενοχλητικός ή επίμονος ή προσβλητικός ή… ή… ή… όλα αυτά που γίνονται συνήθως οι άντρες στα social media.

Άλλωστε, όπως περιγράφει και η ίδια η Ανανία στο μακροσκελές της σχόλιο στο Facebook, έχει γίνει συχνά αποδέκτης τέτοιων (εξυπακούεται κατακριτέων) συμπεριφορών και γνωρίζει πώς είναι όταν ένας άντρας αφήνει στην άκρη την (όποια) ευπρέπεια και αρχίζει να στέλνει… διάφορα μέρη του σώματός του, χρησιμοποιώντας προσβλητική φρασεολογία.

Συνέβη κάτι τέτοιο εδώ; Όχι- εξ ου και ο Παπαδόπουλος στη συνέχεια δήλωσε έκπληκτος από την έκταση που πήρε το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς φαίνεται πως ποινικοποιείται η «καλημέρα»- ή, στη χειρότερη/ καλύτερη των περιπτώσεων, ο ενικός.

Μάλιστα, όπως μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει στο προφίλ της ηθοποιού, αυτή είναι η γνώμη της συντριπτικής πλειονότητας των followers της, εκ των οποίων πάρα πολλές είναι γυναίκες (που, όπως είναι λογικό, θα έπρεπε να προσβληθούν αν γινόντουσαν «μάρτυρες» μιας φαλλοκρατικής, τρόπον τινά, συμπεριφοράς).

Άπαντες- ή σχεδόν άπαντες- αναρωτιούνται ποιο είναι το αδίκημα στο οποίο υπέπεσε ο Παπαδόπουλος και τρώει τέτοιο «κράξιμο». Υπάρχουν, φυσικά, και οι αθεράπευτα μικρόνοες που συγχέουν το γεγονός πως η κοπέλα χόρεψε πριν καιρό ένα τσιφτετέλι σε εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου με τα διαδικτυακά… πεσίματα που δέχεται κατά καιρούς, λες και αυτό τα δικαιολογεί.

Εν κατακλείδι και για να μη μακρηγορούμε, όλοι μας ξέρουμε πώς λειτουργούν εν έτει 2019, σχεδόν, τα social media και τι μηνύματα μπορεί να δέχεται καθημερινά μια όμορφη γυναίκα σαν την Τραϊάνα, τα οποία να δικαιολογούν την έκρηξή της.

Αυτό, όμως, απέχει πόρρω από το να παίρνει η (μεταφορική) μπάλα τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος εν προκειμένω είναι ευγενικός.

Α, ναι: και παράλληλα είναι και διάσημος…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.