GNTM: Αποκαλύφθηκε… κατά λάθος η τελική δυάδα! – ΒΙΝΤΕΟ

GNTM: Αποκαλύφθηκε... κατά λάθος η τελική δυάδα! - ΒΙΝΤΕΟ

Μιλώντας σε live στο Instagram, η Ειρήνη Ερμίδου έκανε αποκαλύψεις!

Το Greece’s Next Top Model φτάνει στο τέλος του και εμείς περιμένουμε γεμάτες ανυπομονησία να μάθουμε ποια από τις κοπέλες που απέμειναν μέσα στο σπίτι θα πάρει τον τίτλο του GNTM.

Μετά το επεισόδιο της Τρίτης, και την απρόσμενη και σοκαριστική αν μη τι άλλο διπλή αποχώρηση, η Ειρήνη Ερμίδου έκανε αποκαλύψεις και μας έλυσε πολλές απορίες για το τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι.

Σε ένα live που πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο Instagram account της, και ενώ μας εξηγούσε διάφορα περιστατικά σχετικά με την Ξανθούλα, την Αμανατίδου, αλλά και την τριάδα της φωτιάς, της ξέφυγε μία πάρα πολύ σημαντική πληροφορία.

Ο τελικός του GNTM που γυρίστηκε πριν από δύο περίπου εβδομάδες είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου κι εκεί θα μάθουμε και τη μεγάλη νικήτρια. Κι ενώ μέχρι τώρα έχουν γίνει πολλές εικασίες η Ειρήνη Ερμίδου είπε κατά λάθος στο βίντεο της το δίδυμο του τελικού.

Ειρήνη Καζαριάν και Εβελίνα Σκίτσκο είναι αυτές που αποτελούν τη δυάδα του τελικού σύμφωνα με όσα είπε στο βίντεο της. Βέβαια μόλις συνειδητοποίησε τη γκάφα της, προσπάθησε με κάποιο τρόπο να το σώσει, όμως τώρα την ιδέα μας την έβαλε. Μένει απλά να δούμε την Τετάρτη αν ισχύει ή απλά το είπε για να μας μπερδέψει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.