Πασίγνωστη ηθοποιός ομολογεί: «Δολοφόνησα τόσα παιδιά, έκανα έξι εκτρώσεις»

Πασίγνωστη ηθοποιός ομολογεί: «Δολοφόνησα τόσα παιδιά, έκανα έξι εκτρώσεις»

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε ότι έχει κάνει έξι εκτρώσεις και πως έχει μετανιώσει που τελικά δεν έκανε παιδί.

Εξομολόγηση ψυχής έκανε την Τετάρτη (12/12) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» η Μαρία Ιωαννίδου.

Η σύζυγος του Φρέντυ Γερμανού τόνισε πως έχει μετανιώσει που δεν κατάφερε να κάνει ένα παιδί όλα αυτά τα χρόνια, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι έχει κάνει έξι εκτρώσεις.

«Επειδή τότε ήμουν ένα πολύ ωραίο κορίτσι, ο Σειληνός σε εμένα συνδύαζε αυτό. Την τέχνη του χορού, γιατί ήμουν πολύ καλή χορεύτρια, με το τολμηρό, το μπικινάκι και τα στρασάκια στο στήθος» ανέφερε αρχικά η ίδια.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα της πρόσθεσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Το συζητήσαμε πάρα πολλές φορές. Και για εξωσωματική… Εγώ είχα μια νοσηρή αγάπη στο θέατρο, από 5 χρονών με την Έλλη Λαμπέτη. Ήθελε να με υιοθετήσει! […] Έτσι το ανέβαλα συνέχεια. Έλεγα “Όχι τώρα, επειδή έχω αυτή τη σπουδαία πρόταση και μετά θα κάνω το παιδί μου”, την επόμενη χρονιά έλεγα το ίδιο και το ίδιο. Πέρασαν 10 σεζόν που έλεγα το ίδιο. Νομίζω πως είμαι από τις μοναδικές που έκανα αυτό το μοιραίο λάθος. Καταρχήν έκανα πολύ νωρίς αμβλώσεις. 15 χρονών, με τον Σειληνό. […] Πέρασαν τα χρόνια, δεν κάνω παιδί. Αποφασίζουμε να υιοθετήσουμε ένα παιδί, αλλά πρώτα να προσπαθήσουμε με εξωσωματική με τον Φρεντάκο. Και πάνω εκεί, μου αρρωσταίνει ο Φρέντυ».

Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενα της πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Αν σήμερα είχα μια κοπέλα δίπλα μου θα της έλεγα “Κάνε παιδί, κορίτσι μου”. […] Θα γίνει και η καριέρα, πόσες κάνανε; Η Μενεγάκη και πόσα κορίτσια έκαναν καριέρα… Γιατί εγώ όχι; Τι έγινε; Τέτοια αρρώστια με τη δουλειά; Καμιά φορά θυμώνω με τον εαυτό μου, γιατί εγώ τώρα δεν έχω οικογένεια. Δεν έχω Φρεντάκι. Δεν κάνει ούτε η Ναταλία, δεν θέλει. Να μην έχω ένα Φρεντάκι; Να μην έχει μια συνέχεια ο Γερμανός; Κρίμα, αμαρτία, δολοφονία το λέω! Δολοφόνησα τόσα παιδία, έκανα 6 εκτρώσεις. Πάντα για την καριέρα! Και; Θα έκανα καριέρα. Αν καθόμουν ένα χρόνο για το παιδί μου; Και τι έγινε; Γρηγόρη, έδωσα πάρα πολλά σε αυτή τη δουλειά και δεν νομίζω ότι άξιζε τον κόπο. Φυσικά και δικαιώνομαι τώρα, έκανα μία διαχρονική πορεία χορεύτριας και ηθοποιού. Δεν άξιζε όμως να θυσιάσω τη Μαρία και τη θαλπωρή και την οικογένεια, τα παιδιά και τα εγγόνια για την καριέρα. Θα την έκανα, διάολε, την καριέρα! Τα βάζω με τον εαυτό μου, γιατί τώρα μου λείπει πάρα πολύ. Μου λείπει τόσο!».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.