Ο Τραμπ συνάντησε τον Κρίστιαν Μπέιλ και νόμιζε ότι ήταν ο… Μπάτμαν

Ο Τραμπ συνάντησε τον Κρίστιαν Μπέιλ και νόμιζε ότι ήταν ο... Μπάτμαν

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε γκάφες και πριν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ...

Για τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή». (The Dark Knight Rises), μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Variety για την προώθηση της τελευταίας του ταινίας «Vice», ο 44χρονος ηθοποιός ανέφερε ότι συναντήθηκε με τον νυν Αμερικανό πρόεδρο το 2011 στον Πύργο Τραμπ, όπου γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Μπάτμαν, ή Μπρους Γουέιν, τον φανταστικό χαρακτήρα βιβλίων κόμικς.

Όπως τόνισε, ήταν η περίοδος των γυρισμάτων της ταινίας «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή» και ο Ντόναλντ Τραμπ του είπε «Έλα στο γραφείο».

Στη συνέχεια όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Άγγλος ηθοποιός σχολίασε «νομίζω ότι πίστευε πως ήμουν ο Μπρους Γουέιν, επειδή ήμουν ντυμένος σαν τον Μπρους Γουέιν. Έτσι μου μιλούσε σαν να ήμουν ο Μπρους Γουέιν και εγώ το συνέχισα, πραγματικά».

Ακόμη, πρόσθεσε πως «ήταν αρκετά διασκεδαστικό. Δεν ήξερα τότε ότι θα έθετε υποψηφιότητα για πρόεδρος».

Τέλος, ο ηθοποιός ανέφερε πως «και αυτή η ιστορία (η ταινία Vice), ξέρετε, αφορά κατά ένα μέρος το πώς έχουμε φτάσει εδώ με αυτόν… “ξεχωριστό νούμερο 1” να γίνεται πρόεδρος».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.