Η σοκαριστική περιγραφή του Λεμπιδάκη για όλα όσα έζησε στη διάρκεια της απαγωγής του!

Η σοκαριστική περιγραφή του Λεμπιδάκη για όλα όσα έζησε στη διάρκεια της απαγωγής του!

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου Κρήτης εκδικάζεται η πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Ο επιχειρηματίας κατέθεσε αυτή την ώρα τα όσα έζησε τις 186 ημέρες στα χέρια των απαγωγέων του.

Ο 54χρονος Μιχάλης Λεμπιδάκης, χαιρέτησε τους κατηγορούμενους με απόλυτη ψυχραιμία και ηρεμία, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το cretapost.gr, ενώ στη συνέχεια άρχισε να εξιστορεί τι συνέβη την ημέρα στις 30 Μαρτίου του 2017, την ημέρα της απαγωγής του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ένας εκ των απαγωγέων του τον ρώτησε αν φορούσε τσιπάκι κι εκείνος απάντησε όχι.

Στη συνέχεια ο 54χρονος επιχειρηματίας μίλησε για τις συνθήκες ζωής που είχε: άλλαξε μόνο τρεις φορές ρούχα ενώ έκανε σπάνια μπάνιο δεμένος πάντα από το χέρι.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης αναφέρθηκε στους απαγωγείς του λέγοντας, πως δύο άτομα ήταν εκείνοι που τον παρηγορούσαν και του έδειξαν ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της κατάθεσης του 54χρονου επιχειρηματία, η μητέρα του βγήκε για λίγα λεπτά από την αίθουσα του δικαστηρίου εμφανώς συγκινημένη.

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης η μεταφορά των 12 κατηγορουμένων

Εν τω μεταξύ, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης έφτασαν λίγο μετά τις 9 το πρωί, οι 12 κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Πρόκειται για τους: 44χρονο ιδιοκτήτη μάντρας αυτοκινήτων, 45χρονο ιδιοκτήτη νυχτερινών μαγαζιών, 61χρονο μεσίτη και την 17χρονη κόρη του, 41χρονο ποινικό, 46χρονο που πρωτοστατούσε στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών στο Ρέθυμνο, ένας 45χρονο και έναν 43χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 8 από τους 12 κατηγορουμένους βρίσκονται στην φυλακή καθώς είχαν κριθεί προφυλακιστέοι από εισαγγελέα και ανακριτή μετά τις απολογίες τους.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.