«Βόμβα Καμμένου»: «Παραιτούμαι από υπουργός αν η συμφωνία των Πρεσπών ψηφιστεί από την ΠΓΔΜ» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Βόμβα Καμμένου»: «Παραιτούμαι από υπουργός αν η συμφωνία των Πρεσπών ψηφιστεί από την ΠΓΔΜ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πάνος Καμμένος δηλώνει για πρώτη φορά ότι θα παραιτηθεί αν η συμφωνία ψηφιστεί στα Σκόπια.

“Θα φύγω από την κυβέρνηση” ακούγεται να λέει ο Υπουργός Άμυνας σε ανώτατους αξιωματικούς. Μήνυμα και στο Πολεμικό Ναυτικό σε σχέση με την ΑΟΖ – “Θα προστατεύουμε μεγαλύτερο χώρο” Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λάρισα μίλησε και για τα αναδρομικά των στρατιωτικών.

Την 1η Στρατιά επισκέπτεται από νωρίς το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων υπογράμμισε πως «εάν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών από τη βουλή της ΠΓΔΜ εγώ θα παραιτηθώ από υπουργός Εθνικής Άμυνας».

“Θα φύγω από την κυβέρνηση” λέει ο Πάνος Καμμένος που περιστιχίζεται από ανώτατους αξιωματικούς στην αίθουσα. “Οι Σκοπιανοί συνεχίζουν τις προκλήσεις και αυτό οδηγεί στην απαξίωση αυτής της συνθήκης. Έτσι και έτσι αυτή η συμφωνία είναι νεκρή”.

Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε τους γείτονες να καταλάβουν ότι «συμφέρον τους είναι να έχουν φιλικές σχέσεις με την Ελλάδα” και τόνισε πως “θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Αυτό θα τους δώσει το εισιτήριο ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν στο αύριο και στην ευημερία” είπε χαρακτηριστικά.

Απευθυνόμενος στους αξιωματικούς, ο Υπουργός Άμυνας τόνισε: “Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε πολιτική απόφαση, οι ένοπλες δυνάμεις δεν εμπλέκονται στην πολιτική ζωή του τόπου και συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά”.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.