
Την απαγόρευση πώλησης κίτρινων γιλέκων αποφάσισε… προληπτικά η αιγυπτιακή κυβέρνηση, ενόψει της επετείου της εξέγερσης του 2011 στις 25 Ιανουαρίου.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Στόχος των αρχών να σταματήσουν οι διαδηλωτές να αντιγράφουν γάλλους διαδηλωτές.
Οι έμποροι εξοπλισμού ασφαλείας μπορούν να πουλούν τα γιλέκα αποκλειστικά στην χονδρική, και μόνο σε πιστοποιημένες εταιρείες που έχουν άδεια από την αστυνομία, δήλωσαν επιχειρηματίες. Μάλιστα, οι αρχές ζήτησαν από τους καταστηματάρχες να αναφέρουν όποιον προσπαθεί να αγοράσει κίτρινο γιλέκο.
Σημειώνεται ότι οι γάλλοι διαδηλωτές φορούν τα γιλέκα σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που εξελίχθηκαν σε σημαντικές ταραχές σε όλη τη γαλλική επικράτεια και κυρίως στο Παρίσι. Η κυβέρνηση της Αιγύπτου επιδιώκει το κίνημα των κίτρινων γιλέκων, που εξαπλώθηκε και σε άλλες χώρες, να φτάσει και στην αραβική χώρα.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Τρέχει πριν τη καταιγίδα: Το πλάνο του Μητσοτάκη πριν τη ΔΕΘ
- Τον υποτίμησαν και τώρα το πληρώνουν: Τα γαλάζια πρόσωπα που πήρε από τη ΝΔ στο κόμμα του ο Σαμαράς
- Στην αντεπίθεση το ΠΑΣΟΚ: Θέμα ωρών η ανακοίνωση της μεταγραφής του απ’ τον Νίκο Ανδρουλάκη