
Αποφασισμένη να πολεμήσει «με ό,τι έχω» δήλωσε η Τερέζα Μέι λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση ότι έχουν συγκεντρωθεί οι επιστολές που ήταν απαραίτητες προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες πρότασης μομφής σε βάρος της.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Σε έκτακτη δήλωσή της μπροστά από το κτήριο της Ντάουνινγκ Στριτ η Βρετανίδα πρωθυπουργός τόνισε ότι «υπηρετώ το εθνικό συμφέρον» και ότι η συμφωνία για το Brexit είναι μπροστά μας.
Ανακοίνωσε δε ότι δεν θα μεταβεί στο Δουβλίνο, όπως ήταν προγραμματισμένο, για συνάντηση με τον Ιρλανδό πρωθυπουργό Λίο Βαράντκαρ.
“Μια αλλαγή ηγεσίας αυτή τη στιγμή θα έθετε το μέλλον μας σε κίνδυνο”, πρόσθεσε η Βρετανή πρωθυπουργός, η οποία αναφέρθηκε στην πιθανότητα οι εσωκομματικές έριδες των Συντηρητικών να οδηγήσουν στην εξουσία τους Εργατικούς του Τζέρεμι Κόρμπιν.
“Είμαι έτοιμη να ολοκληρώσω τη δουλειά (σ.σ. της συμφωνίας για το Brexit)”, ανέφερε τέλος η κ. Μέι.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Μια στιγμή… παραφροσύνης: Σε απόσταση «αναπνοής» από τη ΝΔ ο Τσίπρας!
- Μετά τον Σαμαρά και νέα ψυχρολουσία: Ποιος πρώην υπουργός της ΝΔ μπορεί να ανακοινώσει κόμμα την Τετάρτη
- Το όνομα του νέου κόμματος Σαμαρά – Επικό τρολάρισμα στη ΝΔ