
Είναι γνώριμος των γαλλικών Αρχών - Τον είχαν σε ειδική λίστα παρακολούθησης.
O φερόμενος ως δράστης της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε σήμερα στο κέντρο του Στρασβούργου ήταν γνωστός στις Αρχές για εγκληματικές δραστηριότητες, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Κριστόφ Καστανέρ.
Ο 29χρονος συγκαταλεγόταν στις λίστες παρακολούθησης, τις λεγόμενες Fiche S, των υπηρεσιών πληροφοριών.
Οι λίστες αυτές περιλαμβάνουν ανθρώπους που παρακολουθούνται για λόγους θρησκευτικής ριζοσπαστικοποίησης ή για διασυνδέσεις με ισλαμιστές.
Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, ο φερόμενος ως δράστης είναι ένας 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Στρασβούργο. Σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές, ο 29χρονος διέφυγε τις πρωινές ώρες, κατά τη διάρκεια εισβολής της αστυνομίας στο διαμέρισμά του.
Στο διαμέρισμα βρέθηκαν και χειροβομβίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν, ενώ ο ίδιος ύποπτος διέφυγε έχοντας όπλα στην κατοχή του. Η έρευνα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αφορούσε υπόθεση ληστείας.
Πηγή: ethnos.gr
Τελευταίες Ειδήσεις
- Δύο γυναίκες φέρνουν αλλαγές στην Αριστερά – Χαμένος ο ΣΥΡΙΖΑ
- Παίζει σε διπλό ταμπλό ο έξυπνος Σαμαράς: «Πονοκέφαλος» για Μητσοτάκη και Τσίπρα
- Εμφανίστηκε η Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Το ελληνικό νησί που επέλεξε η πρέσβης των ΗΠΑ