
Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης θα εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο έχει καλυφθεί από τα Μέσα η δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.
Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει επτά φάκελοι για το θέμα και το ΕΣΡ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, κρίνει την υπόθεση ως εξόχως σοβαρή.
Επιπλέον, το ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο 45.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon (νυν Open Beyond) για τον τρόπο κάλυψης του θανάτου του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Το πρόστιμο αφορά τις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και του Μένιου Φουρθιώτη.
Πρόστιμο επιβλήθηκε και στον ΣΚΑΪ, για την ταυτόχρονη μετάδοση του τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων από το ραδιόφωνο. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο σταθμός τιμωρείται για το ίδιο θέμα, για το οποίο είχε προσφύγει στο ΣτΕ, που απέρριψε την αίτησή του.
Σε περίπτωση που ο σταθμός δεν εφαρμόσει την απόφαση, το ΕΣΡ είναι αποφασισμένο να επανέλθει με πρόστιμα για την κάθε ημέρα παραβίασης της νομοθεσίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Ελλάδα 2025 – Κατάντια: Οι νταήδες ξυλοκοπούν μέχρι και παιδιά – Στη ΜΕΘ η μητέρα, σοκάρει ο χτυπημένος 4χρονος γιος, «όλα είναι κόκκινα»
- ΣΥΡΙΖΑ: Πώς έφτασε ο Φάμελλος στο μη περαιτέρω κι αναγκάστηκε να συμπορευτεί με τον Τσίπρα – Το μπρα ντε φερ Πολάκη-Ραγκούση
- Αποκάλυψη: Έτσι θα αποχαιρετήσει τον Διονύση Σαββόπουλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Το «αντίο» του πρωθυπουργού