«Ξεσκεπάζει» την Εβελίνα η Τσακουρίδου: «Μας μιλούσε άσχημα και μας κοιτούσε με υφάκι, σαν κατώτερες»

«Ξεσκεπάζει» την Εβελίνα η Τσακουρίδου: «Μας μιλούσε άσχημα και μας κοιτούσε με υφάκι, σαν κατώτερες»

Βολές κατά της Εβελίνας Σκίτσκο εξαπέλυσε μέσω της Φωλιάς των Κου Κου η Άννα Τσακουρίδου, που αποχώρησε από το GNTM.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, αποκάλυψε ότι όλες οι παίκτριες κρύβουν τον κακό τους χαρακτήρα μπροστά στις κάμερες. Μάλιστα, η Άννα Τσακουρίδου «αποδόμησε» την Εβελίνα Σκίτσκο, λέγοντας πράγματα για τον χαρακτήρα της δεύτερης που οι παρουσιαστές δεν μπορούσαν να πιστέψουν.

«Τα κορίτσια μου είπανε ότι η Εβελίνα και η Ερμίδου δεν με θέλανε. Το περίμενα γενικά και από τα προηγούμενα που είχανε γίνει στο σπίτι πριν φύγω την πρώτη φορά. Με την Εβελίνα δεν είχε γίνει κάτι τρελό απλά, ό,τι και να γινόταν στο σπίτι μπορεί να μας μίλαγε άσχημα. Μπορεί να αφήναμε ένα πιάτο και να μας φώναζε, “πάτε καλά γιατί τα παρατάτε εκεί πέρα;”. Δεν φαίνεται αλλά όντως συνέβαινε μέσα στο σπίτι και με την Ξανθούλα που είχε γίνει ένας καβγάς και έγινε μεγάλη φασαρία, δεν το περιμέναμε να κάνουν τόσο μεγάλο χαμό αλλά όλα αυτά έγιναν πίσω από τις κάμερες, δεν έγινε κάτι μπροστά» λέει και συνεχίζει:

«Πολλές φορές μας κοιτούσε με υφάκι, τύπου είστε κατώτερες, γελάω τώρα εγώ, κάπως έτσι… Δεν έγινε ποτέ όταν ήταν οι κάμερες», ανέφερε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.