
Λύθηκε τελικά το μυστήριο σχετικά με την πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς «Λόγω τιμής».
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Ο δεύτερος κύκλος των επεισοδίων του σίριαλ της Μιρέλλας Παπαϊκονόμου θα προβληθεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τον Σεπτέμβριο στο ΣΚΑΪ, ο οποίος τελικά κέρδισε την αναμέτρηση από τα υπόλοιπα κανάλια που την διεκδικούσαν, πείθοντας τους συντελεστές.
Η νεανική σειρά άφησε εποχή στο Mega όταν προβλήθηκε (1997) για πρώτη φορά και αποτέλεσε το σημείο αναφοράς για τον τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος πλέον δεν μεταδίδει πρόγραμμα στην ελεύθερη τηλεόραση. 20 χρόνια αργότερα, θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της παρέας που άφησε εποχή.
Ο Μάνος (Άλκης Κούρκουλος), η Ηρώ (Βίκυ Βολιώτη), η Μάνια (Χριστίνα Αλεξιανάν), ο Μιχάλης (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) κι ο Άρης (Γιώργος Πυρπασόπουλος επιστρέφουν στην μικρή οθόνη.
Τελευταίες Ειδήσεις
- «Γιώργη μου…»: Η πρώην σύντροφος του Μαζωνάκη τον αποχαιρετά με μια κοινή τους φωτογραφία (Pic)
- Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: «Όταν κάνεις χρήση σκληρών ναρκωτικών τα τελευταία 30 χρόνια, πεθαίνεις σε ανακοπή ή όχι;»
- «Ας τον μαζέψει κάποιος»: Επίθεση στον Τσίπρα από το άλλοτε δεξί του χέρι