
Λύθηκε τελικά το μυστήριο σχετικά με την πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς «Λόγω τιμής».
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Ο δεύτερος κύκλος των επεισοδίων του σίριαλ της Μιρέλλας Παπαϊκονόμου θα προβληθεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τον Σεπτέμβριο στο ΣΚΑΪ, ο οποίος τελικά κέρδισε την αναμέτρηση από τα υπόλοιπα κανάλια που την διεκδικούσαν, πείθοντας τους συντελεστές.
Η νεανική σειρά άφησε εποχή στο Mega όταν προβλήθηκε (1997) για πρώτη φορά και αποτέλεσε το σημείο αναφοράς για τον τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος πλέον δεν μεταδίδει πρόγραμμα στην ελεύθερη τηλεόραση. 20 χρόνια αργότερα, θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της παρέας που άφησε εποχή.
Ο Μάνος (Άλκης Κούρκουλος), η Ηρώ (Βίκυ Βολιώτη), η Μάνια (Χριστίνα Αλεξιανάν), ο Μιχάλης (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) κι ο Άρης (Γιώργος Πυρπασόπουλος επιστρέφουν στην μικρή οθόνη.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Με… γλυκό τον 13ο μισθό: Τα 3 +1 οικονομικά μέτρα που ανακοινώνει στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκη
- Με μια ηχηρή έκπληξη και πολλούς γαλάζιους: Όλα τα ονόματα που θα έχει στο νέο κόμμα ο Αντώνης Σαμαράς
- Η κίνηση -ματ του Ανδρουλάκη: Το πρόσωπο με το οποίο θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ θα ξεπεράσει την ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα