Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Τσίπρα στην ταινία του Γαβρά

Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Τσίπρα στην ταινία του Γαβρά

Δύσκολο να πάει το μυαλό σας στο ποιος προορίζεται για «Τσίπρας» στην ταινία του Κώστα Γαβρά...

Άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ως προς το κάστινγκ της νέας ταινίας του Γαβρά που θα βασίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη με τίτλο «Ανίκητοι ηττημένοι» (και αναφέρεται στα γεγονότα του πρώτου εξαμήνου διακυβέρνησης της χώρας απο τον ΣΥΡΙΖΑ) φιλοξενεί στη στήλη του στα «Νέα» ο Γιώργος Παπαχρήστος!

Με το ανάλογο σκωπτικό ύφος ο δημοσιογράφος μοιράζεται με τους αναγνώστες του όλες τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το ποιοι ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους! Είναι γεγονός ότι από νωρίς το βράδυ της Κυριακής ήδη είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι τον Γιάνη Βαρουφάκη θα υποδυθεί στην ταινία ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου… Ωστόσο ο διεισδυτικός Γιώργος Παπαχρήστος αποκαλύπτει ότι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με τον συγκεκριμένο ηθοποιό που αυτό το διάστημα υποδύεται στο θέατρο τον Γιούγκερμαν (στο ομώνυμο έργο του Μ. Καραγάτση)… Και συγκεκριμένα «πρόβλημα τριχών» όπως γράφει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος! Αφού ο Στάνκογλου διαθέτει πλούσια χαίτη για τις ανάγκες του ρόλου του στο θέατρο που είναι «Αντιστρόφως ανάλογη με την απολύτως απαστράπτουσα κενή (εξωτερικώς τουλάχιστον, εμφανώς…) τριχών κεφαλή του κεντρικού προσώπου του έργου – κυρίου Βαρουφάκη»!

Και ο Παπαχρήστος συνεχίζει ακάθεκτος να «πυροβολεί» με πληροφορίες τους αναγνώστες του που καίγονται να μάθουν για τους υπόλοιπους κεντρικούς ρόλους, με κυρίαρχη απορία ποιος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα! Ο δημοσιογράφος έχει και για αυτό ρεπορτάζ αναφέροντας χαρακτηριστικά «Πρόκειται, μου είπαν, για τηλεοπτικό ηθοποιό ονόματι Μπουρδούμη, ο οποίος κατ´ αυτας κρατάει έναν σημαντικό ρόλο σε τηλεοπτικό σίριαλ με τον περιγραφικό τίτλο «Το σόι μας» (ευτυχώς όχι «Το σόι σας»…), το οποίο προβάλλεται απο τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Υποδύεται, λεει, εναν φαρμακοποιό και δεν προβαίνω σε κανένα σχόλιο, ούτε συσχετίζω οτιδήποτε με το ρόλο του στην ταινία»!

Ο Γιώργος Παπαχρήστος όμως, εκτός από το αναλυτικό ρεπορτάζ που μεταφέρει στους αναγνώστες του, απευθύνει και ορισμένες παρατηρήσεις στον σκηνοθέτη Γαβρά σχετικά με το κάστινγκ και ειδικότερα για τον ρόλο του πρωθυπουργού που προορίζει τον ηθοποιό Μπουρδούμη: «Κύριε Γαβρά μου, συγγνώμη κιόλας που παρεμβαίνω, το παλικάρι, εξ όσων με ενημέρωσαν, είναι ψηλό και έχει μια χαρακτηριστική χροιά στη φωνή. Τι σχέση μπορεί να έχει με τον Τσίπρα»;

Τέλος ο δημοσιογράφος κλείνει το ρεπορτάζ για το κάστινγκ της ταινίας προσθέτοντας ότι σημαντικό ρόλο ενδέχεται να έχει και ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος για να υποδυθεί πρόσωπο που εκείνη την περίοδο (πρώτο εξάμηνο του 2015) βρισκόταν πολύ κοντά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Τσίπρα στην ταινία του Γαβρά

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.