Με αυτό το τραγούδι θα πάει η Κύπρος στην Eurovision 2019

Με αυτό το τραγούδι θα πάει η Κύπρος στην Eurovision 2019

Εδώ και καιρό ακούγαμε ότι η κυπριακή τηλεόραση είχε επιλέξει τρία τραγούδια για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού που θα γίνει στο Ισραήλ.

Τελικά από τα τρία επιλέχθηκε ένα και όπως όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας στη Φωλιά των Κου Κου ο Γιάννης Πουλόπουλος, το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο θα λέγεται Replay.

Εκπρόσωποι της κυπριακής τηλεόρασης αναμένεται να ταξίδεψουν μάλιστα στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να κάνουν ραντεβού με την Τάμτα και τον Βαγγέλη Κακουριώτη. Το ΡΙΚ, όπως και πέρσι, καταθέτει μία ολοκληρωμένη πρόταση που περιλαμβάνει συνθέτη και χορογράφο.

Το τραγούδι υπογράφει ο Alex P και θα το σκηνοθετήσει η Sasha Jean- Baptiste που ήταν οι άνθρωποι που δούλεψαν για το Fuego. Όσο για τον τίτλο του τραγουδιού; Λέγεται «Replay», είναι pop dance και δεν θυμίζει το κομμάτι που έφερε πέρσι τη δεύτερη θέση στην Κύπρο, με την Ελένη Φουρέιρα.

Το όνομα της Τάμτα πάντως συνεχίζει να ακούγεται δυνατά ωστόσο από την άλλη ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως το πρώτο demo είναι με άνδρα καλλιτέχνη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.