
Ένας 41χρονος άνδρας κατηγορείται για τον βιασμό μιας γυναίκας με νοητική υστέρηση στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και λίγο αργότερα οι αρχές επικοινώνησαν με την 44χρονη.
Όπως αναφέρεται στην δικογραφία, η γυναίκα επιβεβαίωσε στους αξιωματικούς την καταγγελία του συγγενούς της, χωρίς να είναι σε θέση «να αντιληφθεί την σοβαρότητα του γεγονότος». Από την περιγραφή του συγγενικού προσώπου, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον ύποπτο. Πρόκειται για έναν άνδρα που κατοικεί σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις κλοπών.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο φερόμενος ως δράστης εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι η γυναίκα ήταν μόνη της στο σπίτι της.
Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Πατρίς», ο 41χρονος φέρεται να οδήγησε την 44χρονη σε κοντινή αγροτική περιοχή όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις χωρίς την συγκατάθεσή της.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Ελλάδα 2025 – Κατάντια: Οι νταήδες ξυλοκοπούν μέχρι και παιδιά – Στη ΜΕΘ η μητέρα, σοκάρει ο χτυπημένος 4χρονος γιος, «όλα είναι κόκκινα»
- ΣΥΡΙΖΑ: Πώς έφτασε ο Φάμελλος στο μη περαιτέρω κι αναγκάστηκε να συμπορευτεί με τον Τσίπρα – Το μπρα ντε φερ Πολάκη-Ραγκούση
- Αποκάλυψη: Έτσι θα αποχαιρετήσει τον Διονύση Σαββόπουλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Το «αντίο» του πρωθυπουργού