Αποκάλυψη! Αυτή είναι η άγνωστη μικρή κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν

Αποκάλυψη! Αυτή είναι η άγνωστη μικρή κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν

Το όνομα αυτής, Κατερίνα Βλαντιμιροβνα Πούτινα ή αλλιώς, Κατερίνα Τικόνοβα.

Σε ηλικία 32 ετών σήμερα, η Κατερίνα είναι πρώην σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Κιρίλ Σαμάλοφ και η μικρότερη κόρη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Μάλιστα έκανε την πρώτη, επίσημη τηλεοπτική της εμφάνιση σε ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Μέχρι τώρα η 33χρονη Κατερίνα Τικόνοβα ήταν γνωστή από συμμετοχές σε διαγωνισμούς χορού και από το γάμο της με Ρώσο επενδυτή, που είχε χρηματοδοτηθεί από τα κρατικά συνταξιοδοτικά ταμεία.

Το Κρεμλίνο δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ αυτές τις πληροφορίες ούτε την ταυτότητά της. Στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης θεωρείται ταμπού η αναφορά στην προσωπική ζωή του Προέδρου και ο ίδιος αν και έχει αναφερθεί στην οικογένειά του, έχει πει ότι δεν θέλει να παραβιάζεται η ιδιωτικότητά τους. Η μεγαλύτερη κόρη είναι ενδοκρινολόγος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των New York Times, η εμφάνιση της Κατερίνα Τικόνοβα δεν είναι τυχαία. Έρχεται τη στιγμή που η δημοφιλία του Πούτιν πέφτει λόγω των επίπονων μεταρρυθμίσεων στο ασφαλιστικό και ίσως σηματοδοτεί νέο πιο ενεργό ρόλο για τη νεαρή επιστήμονα στη δημόσια ζωή της Ρωσίας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.