Nomads: Οι δέκα που μπήκαν στην Ένωση – ΒΙΝΤΕΟ

Nomads: Οι δέκα που μπήκαν στην Ένωση - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτοί είναι οι δέκα παίκτες που μπήκαν στην Ένωση, στο Nomads. Οι εκπλήξεις και οι αλλαγές.

Δύο εβδομάδες έχουν απομείνει, μέχρι το μεγάλο τελικό του Nomads. Μέχρι τότε, οι παίκτες που μπήκαν στην Ένωση, καλούνται να συνυπάρξουν στο νησί, αλλά και να δώσουν μόνοι τη μάχη τους, αν θέλουν να φτάσουν στον τελικό. Άλλωστε, στη νέα φάση του ριάλιτι επιβίωσης, τα αγωνίσματα γίνονται ατομικά.

Στην Ένωση πέρασαν 10 παίκτες και από τις δύο ομάδες. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Μαριάννα Καμαρωτάκη ήταν οι πρώτοι που είχαν περάσει, ως αρχηγοί των ομάδων τους. Τις επόμενες ημέρες πέρασαν, μετά από ψηφοφορία των συμπαικτών τους, που κέρδιζαν τα αντίστοιχα αγωνίσματα, ο Γρηγόρης Μόργκαν, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Mike.

Και φτάσαμε στο βράδυ της Κυριακής, όπου το κοινό θα αποφάσιζε με την ψήφο του, ποιους πέντε παίκτες θα έστελνε στην ένωση. Και οι εκπλήξεις δεν έλειψαν στην ψηφοφορία, καθώς το δρόμο της επιστροφής είδαν ο Ορέστης Τσανγκ, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Αλέξανδρος Σίαρς, που για πολλούς αποτέλεσε έκπληξη ο αποκλεισμός τους. Κυρίως, του Σίαρς, μιας και οι συμπαίκτες τους έμοιαζαν να μην πιστεύουν στο αποτέλεσμα.

Έτσι, το κοινό έστειλε στην Ένωση, τον Γιάννη Σπαλιάρα, τη Ντάρια Τουρόβνικ από τους Εισβολείς. Και από τους Επίλεκτους τον Χρήστο Βασιλόπουλο, τον Δήμο Χαριστέα και την Αθηνά Κωστοπούλου.

Στο live της Κυριακής, ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε και τους κανόνες του παιγνιδιού από εδώ και πέρα, τονίζοντας ότι ξεκινάει «μία πολύ ιδιαίτερη εβδομάδα».

«Οι ομάδες θα διατηρηθούν παρ’ όλα αυτά ο καθένας θα αγωνίζεται για τον εαυτό του. Την εβδομάδα που έρχεται έχουμε τρία αγωνίσματα ατομικής ασυλίας. Οι νικητές του κάθε αγωνίσματος, ο ένας νικητής που θα βγαίνει κάθε μέρα θα έχει ημερήσια ατομική ασυλία. Επίσης, θα είναι αυτός που θα επιλέγει τον πρώτο μονομάχο.

Ύστερα όλη η ομάδα θα ψηφίζει για τον δεύτερο μονομάχο. Αυτό θα γίνεται και τις τρεις μέρες, οπότε σύνολο θα φτάσουμε την Κυριακή με έξι μονομάχους. Οι έξι αυτοί θα μονομαχήσουν και τρεις θα σωθούν και οι υπόλοιποι τρεις θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού. Δύο από αυτούς θα αποχωρήσουν στο επόμενο live», εξήγησε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.