
Την ανάγκη να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν ανάλογα περιστατικά κακοποίησης εξέφρασε ο πατέρας της 21 χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
«Θα πρέπει να ανοίξουν κάποια στόματα να μιλήσουν οι άνθρωποι», δήλωσε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας μιλώντας στο Open TV.
«Υπήρχαν και άλλες απόπειρες τέτοιων ενεργειών, αυτό άκουσα, ας το ερευνήσουν οι αρχές. Πρέπει να ησυχάσει η ψυχούλα της κόρης μου, όχι μόνο όμως της κόρης μου, θα έλεγα και κάθε γονιού που στέλνει το παιδί του να σπουδάσει», ανέφερε.
«Μακάρι να ήταν ζωντανή η κόρη μου και να έλεγε τι συνέβη», τόνισε.
Δείτε το βίντεο από το Open TV
Τελευταίες Ειδήσεις
- O Χουρδάκης ήταν μόνο η αρχή: Η νέα μεταγραφή που ανακοινώνει το ΠΑΣΟΚ
- Δύσκολη, αλλά όχι απίθανη: Η μεταγραφή αεροδρομίου που παλεύει ο Τσίπρας, αλλάζει το status της ΕΛ.Α.Σ.
- «Παίρνουμε όσους δεν θέλει ο Τσίπρας»: Αναβρασμός στο ΠΑΣΟΚ για τις 6 νέες μεταγραφές του Ανδρουλάκη