Προσπάθειες επανασύνδεσης για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz

Προσπάθειες επανασύνδεσης για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz

Ίσως τελικά να μην είναι οριστικός ο χωρισμός του Μιχάλη Μουρούτσου με τη Λάουρα Νάργες...

Έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, ο έρωτάς τους εξελίχθηκε σε βαθιά αγάπη. Γι’ αυτό και η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, τα βαθιά συναισθήματα που μοιράζονται είναι ο βασικός λόγος που τόσο ο ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο όσο και η όμορφη παρουσιάστρια αποφάσισαν να εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια συνεννόησης πριν οδηγηθούν στον οριστικό χωρισμό. Παρά την κρίση, που έκανε και τους δύο να διαγράψουν από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media τις κοινές τους φωτογραφίες, φέρονται διατεθειμένοι να κάνουν με ψυχραιμία μια κοινή προσπάθεια διερεύνησης για το αν μπορούν να σώσουν ή όχι αυτό που μοιράζονταν τόσο καιρό. «Η Λάουρα και ο Μιχάλης αγαπιούνται πολύ.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν από τον χωρισμό δεν είχαν πάψει να νιώθουν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον. Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, υπήρχαν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες που προκαλούσαν συνεχείς διαφωνίες και δημιουργούσαν πολύ αρνητικές συνθήκες ανάμεσά τους», εξηγεί στη Realnews κοινός φίλος τους. Η ίδια πηγή, μάλιστα, αποκαλύπτει ότι κίνητρο για την απόφασή τους να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους στάθηκαν αυτά τα δυνατά συναισθήματα που συνέχιζαν να τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Πριν από λίγες ημέρες αντάλλαξαν κάποια μηνύματα που κατέληξαν σε συνάντηση. Ένα κρυφό ραντεβού μακριά από όλους, όπου θα μπορούσαν να συζητήσουν απερίσπαστοι, προκρίθηκε και από τους δύο ως η καλύτερη επιλογή.

Ήταν πλέον σαφής η πρόθεσή τους να διερευνήσουν την πιθανότητα επανασύνδεσης. Το πρώτο ραντεβού, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε σε πολύ φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, με το ζευγάρι να είναι αποφασισμένο να πετύχει τον στόχο του. Μια προσπάθεια που δεν εξαντλήθηκε σε αυτό το ραντεβού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε και δεύτερη συνάντηση της Λάουρας και του Μιχάλη, η οποία κινήθηκε και πάλι σε κλίμα συναίνεσης. Μιλούσαν για ώρες για τα θέματα που έχουν προκύψει ανάμεσά τους και τους οδήγησαν σε ένα τέλος που μόνο θλίψη έχει προκαλέσει και στους δύο.

Τόσο η Λάουρα όσο και ο Μιχάλης εκδήλωσαν ανοιχτά την επιθυμία τους να ανατρέψουν τα δεδομένα. Κάτι που σε ένα επόμενο ραντεβού, που κανονίστηκε μεταξύ τους, διαπίστωσαν ότι ήταν πιο δύσκολο απ’ όσο θα ήθελαν.

«Ο Μιχάλης δεν μπορεί να απαλλαγεί από υπαρκτά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζει πριν ακόμα γνωρίσει τη Λάουρα. Και δεν είναι μόνο το διαζύγιο που εκκρεμεί με την πρώην σύζυγό του, Αναστασία Περράκη, αλλά και κάποια άλλα θέματα που δεν του επιτρέπουν, τουλάχιστον προς το παρόν, να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή», λέει η ίδια πηγή. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον, οι προσπάθειες επανασύνδεσης παραμένουν άκαρπες. Ο χρόνος θα δείξει αν το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι θα καταφέρει να κάνει την υπέρβαση και αν, κόντρα στα προβλήματα, θα μπορέσει να είναι και πάλι μαζί.

Πηγή: gossip-tv.gr

Προσπάθειες επανασύνδεσης για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.