Σοκαριστικό βίντεο από την τραγωδία στην Ιταλία

Σοκαριστικό βίντεο από την τραγωδία στην Ιταλία

Βίντεο που δείχνει τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν όσοι βρέθηκαν στο κλαμπ «Μπλε Φανάρι» στη μικρή πόλη Κορινάλντο της Ιταλίας βγήκε στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πιθανώς έγινε χρήση σπρέι πιπεριού, που προκαλεί φαγούρα, και οι νεαροί, που είχαν συρρεύσει για να απολαύσουν συναυλία του ράπερ Sfera Ebbasta, άρχισαν να απομακρύνονται και να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο. Το αποτέλεσμα ήταν έξι άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, οι πέντε ανήλικοι, και περισσότεροι από εκατό να τραυματιστούν.

Το δράμα εξελίχθηκε περί τις 2 ώρα Ελλάδος και σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο στην ντισκοτέκ υπήρχαν τρεις έξοδοι κινδύνου, η μία εκ των οποίων έβγαζε σε μία μικρή γεφυρούλα πάνω από μία τάφρο, η οποία οδηγούσε στον χώρο στάθμευσης του κτηρίου. Υπό την πίεση τόσων ανθρώπων, οι οποίοι σπρώχνονταν για να βγουν από την αίθουσα, η μία πλευρά του προστατευτικού ρείθρου της γέφυρας υποχώρησε με αποτέλεσμα πολλοί να πέσουν μέσα στην τάφρο. Όσοι είχαν την ατυχία να πέσουν πρώτοι συμπιέστηκαν από τους υπόλοιπους και έχασαν τη ζωή τους.

Τη δεύτερη έξοδο κινδύνου τα παιδιά τη βρήκαν κλειστή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.