Κρίση στο Παλάτι: Χάσμα μεταξύ Ουίλιαμ και Χάρι, λόγω Μέγκαν!

Κρίση στο Παλάτι: Χάσμα μεταξύ Ουίλιαμ και Χάρι, λόγω Μέγκαν!

Πληροφορίες από τη Μεγάλη Βρετανία αναφέρουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει προκαλέσει ρήγμα στη σχέση ανάμεσα στον Ουίλιαμ και τον Χάρι.

H φημολογία για τη διαφωνία των δύο αδερφών ήταν έντονη, ωστόσο πλέον δημοσιοποιούνται λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο αυτής της νέας βασιλικής κόντρας.

Ρήγμα στις σχέσεις του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τον αδελφό του πρίγκιπα Χάρι φαίνεται να έχει δημιουργηθεί, με αφορμή τη σχέση του τελευταίου με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο πρίγκιπας Χάρι κατηγορεί τον αδελφό του ότι επιχείρησε να καταστρέψει τη σχέση του με την Αμερικανίδα ηθοποιό, την οποία τελικά παντρεύτηκε και με την οποία περιμένουν ένα παιδί.

Όπως δήλωσαν στη Sun ανώνυμες πηγές από το παλάτι του Κένσινγκτον, οι δύο πρίγκιπες είχαν μια πολύ έντονη συνομιλία μετά που ο Ουίλιαμ γνώρισε την αγαπημένη του Χάρι.

Ο Ουίλιαμ φέρεται να είπε στον αδελφό του ότι η βασιλική οικογένεια δεν γνωρίζει τίποτα για το παρελθόν και τους σκοπούς της Μαρκλ. «Ήθελε απλώς να τονίσει ότι το να γίνει κανείς μέρος της βασιλικής οικογένειας είναι μεγάλη ευθύνη και η πίεση είναι αφόρητη. Είναι η Μέγκαν η κατάλληλη;», δήλωσε στη Sun η πηγή του παλατιού.

Η αντίδραση του Χάρι πάντως φαίνεται πως ήταν εξοργισμένη. «Ο Χάρι ξέφυγε εντελώς. Κατηγόρησε τον αδελφό του ότι προσπαθεί να του χαλάσει τη σχέση πριν καν αυτή καλά καλά ξεκινήσει. Η σχέση των δύο αδελφών δεν έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα έκτοτε», τονίζει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Χάρι έχει τύψεις που δεν κατάφερε να προστατέψει την μητέρα του πριγκίπισα Νταϊάνα και ως εκ τούτου προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατέψει τη σύζυγό του.

«Δεν δέχεται καμία κριτική για τη Μέγκαν. Είναι τόσο ευαίσθητος που βλέπει κριτική ή αρνητισμό ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει», σημειώνεται.

Οι φήμες σχετικά με το χάσμα ανάμεσα στα δύο αδέλφια είναι έντονες τον τελευταίο καιρό στη Βρετανία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.