Πατέρας «τιμώρησε» την κόρη του επειδή έκανε bullying με πρωτότυπο τρόπο

Πατέρας «τιμώρησε» την κόρη του επειδή έκανε bullying με πρωτότυπο τρόπο

Ένα γερό μάθημα στην κόρη του αποφάσισε να δώσει ένας πατέρας στις ΗΠΑ, όταν την κατέβασαν από το σχολικό λεωφορείο επειδή εκφόβισε για δεύτερη φορά έναν συμμαθητή της.

Το δεκάχρονο κορίτσι είπε στον πατέρα της ότι μετά την αποβολή της θα πρέπει να την πηγαίνει με το αυτοκίνητό του στο σχολείο όλη την επόμενη εβδομάδα. Αλλά ο Ματ Κοξ από το Σουόντον του Οχάιο αποφάσισε να δοκιμάσει μια διαφορετική τιμωρία: την έβαλε να καλύψει με τα πόδια την απόσταση των οκτώ χιλιομέτρων μέχρι το σχολείο, ενώ το θερμόμετρο έδειχνε 2 βαθμούς Κελσίου κι εκείνος την ακολουθούσε με το αυτοκίνητο.

Μάλιστα ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook το βίντεο του παραδειγματισμού με τη λεζάντα «μαθήματα ζωής», όπου ακούγεται να λέει: «Αυτή η αξιαγάπητη κυρία είναι η δεκάχρονη κόρη μου που αποβλήθηκε για δεύτερη χρονιά φέτος από το σχολικό λεωφορείο επειδή εκφόβισε έναν άλλο μαθητή. Θέλω να καταστήσω σαφές ότι το bullying είναι απαράδεκτο, ειδικά στο σπίτι μου. Την Παρασκευή, όταν η κόρη μου έφερε το χαρτί της αποβολής, μου είπε: “μπαμπά, θα πρέπει να με πηγαίνεις εσύ στο σχολείο την επόμενη εβδομάδα”. Όπως βλέπετε, σήμερα μαθαίνει ότι αλλιώς έχουν τα πράγματα. Πολλά παιδιά θεωρούν σήμερα ότι αυτό που κάνουν οι γονείς τους γι’ αυτά είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο, όπως το πηγαίνουν οι γονείς τα παιδιά τους στο σχολείο το πρωί ή με σχολικά λεωφορεία. Όλα αυτά είναι προνόμια κι έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται, γι’ αυτό και σήμερα η όμορφη κορούλα μου θα περπατήσει οκτώ χιλιόμετρα υπό 2 βαθμούς Κελσίου μέχρι το σχολείο. Πολλοί γονείς θα διαφωνήσουν, αλλά δεν πειράζει, γιατί κάνω αυτό που θεωρώ σωστό για να δώσω στην κόρη μου ένα μάθημα και να σταματήσει τον εκφοβισμό…»

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και προκάλεσε ποικίλα σχόλια με τους περισσότερους να επικροτούν την ενέργεια του πατέρα και άλλους να τον κατηγορούν ότι αντιμετώπισε το bullying της κόρης του με το ίδιο νόμισμα.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.