Ακαδημία σε κρίση! Παραιτήθηκε ο παρουσιαστής των Όσκαρ λόγω ομοφοβικών σχολίων!

Ακαδημία σε κρίση! Παραιτήθηκε ο παρουσιαστής των Όσκαρ λόγω ομοφοβικών σχολίων!

Ο Κέβιν Χαρτ ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το ρόλο του οικοδεσπότης της τελετής των Όσκαρ του επόμενου έτους μετά από την  κατακραυγή για ομοφοβικά σχόλια και tweets που είδαν το φως της δημοσιότητας αφότου έγινε γνωστός ο ρόλος του στην φετινή τελετή.  

Την Παρασκευή ο κωμικός δημοσίευσε μια συγγνώμη με αποδέκτη την LGBTQ κοινότητα και επιβεβαίωσε ότι δεν θα αναλάβει την παρουσίαση έτσι ώστε να μην αποτελέσει «απόσπαση της προσοχής».

«Έχω κάνει την επιλογή να παραιτηθώ από οικοδεσπότης της φετινής τελετής των Όσκαρ φετινή», έγραψε ο Χαρτ.

«Αυτό συμβαίνει επειδή δεν θέλω να τραβήξω την προσοχή από τόσους καταπληκτικούς, ταλαντούχους καλλιτέχνες. Απολογούμαι ειλικρινά στην κοινότητα LGBTQ για τα λόγια μου στο παρελθόν. Λυπάμαι που πλήγωσα τους ανθρώπους. Εξελίσσομαι και θέλω να συνεχίσω να το κάνω. Ο στόχος μου είναι να ενώνω τους ανθρώπους. (Στέλνω) αγάπη και εκτίμηση στην Ακαδημία. Ελπίζω να συναντηθούμε και πάλι», ανέφερε η ανακοίνωση.

Λίγο αργότερα ωστόσο αποκάλυψε πως είχε λάβει κλήση από την Ακαδημία και του ζητούσαν να απολογηθεί ειδάλλως θα έπρεπε να απομακρυνθεί ως οικοδεσπότης.

«Επέλεξα να μην το κάνω. Ο λόγος είναι επειδή το έχω κάνει και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει προκύψει κάτι τέτοιο. Έχω ζητήσει συγγνώμη για αυτά που είπα. Έχω προχωρήσει και είμαι σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο στη ζωή μου», είπε.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.