Εικόνα που «παγώνει» το αίμα: Η δολοφονημένη φοιτήτρια με δεμένα πόδια (ΦΩΤΟ)

"Σοκαρίστηκα από την φωτογραφία με τα δεμένα πόδια" δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας στον ΣΚΑΪ.
Εικόνα που «παγώνει» το αίμα: Η δολοφονημένη φοιτήτρια με δεμένα πόδια (ΦΩΤΟ)

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση αλλά και την κατάθεση του ενός από τους δύο κατηγορούμενους, η άτυχη Ελένη είχε βιαστεί πριν δεχθεί τα χτυπήματα.

«Φαίνεται από τις περιγραφές του νεαρού ότι έχει γίνει βιασμός πριν το χτύπημα. Συμπέρασμα βγαίνει γιατί την χτύπησαν με το σίδερο, μήπως την απειλούσαν ότι θα την σιδερώσουν, γιατί δεν έχω ξανακούσει χτύπημα με σίδερο. Ποιος το έχει ξανακούσει; Ήταν ένας κορίτσαρος, 1.80μ., πιθανώς για αυτόν τον λόγο χρειάστηκαν και οι δύο. Ήταν θηρίο αντιστάθηκε, έχει αντιστάσεως χτυπήματα στα χέρια και στο σώμα. Ακόμα κι αν πήγαινε στο νοσοκομείο η κοπέλα θα υπέκυπτε» ανέφερε.

«Ήταν ζωντανή, ζητούσε βοήθεια το λέει ο ένας νεαρός» τόνισε.

Καταθέσεις δύο λιμενικών

Νέα στοιχεία για την υπόθεση προκύπτουν και από τη μαρτυρία ανδρών του Λιμενικού.

Συγκεκριμένα, δύο λιμενικοί κατέθεσαν χθες ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου, προκειμένου να συνεισφέρουν στην έρευνα για την υπόθεση.

Ο ένας σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες διατείνεται ότι ο 21χρονος Ροδίτης σε ανύποπτο χρόνο, ενώ είχε προσαχθεί ενώπιον των λιμενικών αυθόρμητα, του είπε ότι ήταν ο 19χρονος φίλος του εκείνος που χτύπησε την φοιτήτρια και συγκεκριμένα αρχικά με μια μπουνιά στο πρόσωπο και στη συνέχεια με το ηλεκτρικό σίδερο κατ’ επανάληψη επειδή προσέβαλε τον ανδρισμό του, λέγοντάς του ότι εκείνος ήταν καλύτερος.

Ο λιμενικός, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, υποστηρίζει ακόμα ότι ο 21χρονος του είπε ότι η φοιτήτρια εκλιπαρούσε να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο και ότι αποφάσισαν μαζί και την πέταξαν στα βράχια. Αυτό συνιστά νέο στοιχείο καθώς ο 21χρονος έχει αρνηθεί τη συμμετοχή του στο έγκλημα.

Ο συνάδελφός του στην κατάθεσή του είπε ακόμα ότι ο 19χρονος οδηγήθηκε παρουσία τους στο εξοχικό της οικογένειας του 21χρονου στους Πεύκους και εκεί τους υπέδειξε το σημείο όπου βίασαν το θύμα. Παράλληλα όταν του ζητήθηκε να τους οδηγήσει στην θαλάσσια περιοχή, όπου την πέταξαν από τα βράχια ο 19χρονος δεν γνώριζε το δρομολόγιο, ενώ θυμήθηκε το σημείο όταν έφτασαν σε απόσταση λίγων μέτρων από αυτό.

Της έδεσαν τα πόδια και την πέταξαν στη θάλασσα

Την ίδια ώρα σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι οι δύο δράστες δεν άφησαν καμία πιθανότητα επιβίωσης στο θύμα τους. Όπως φαίνεται στην ανατριχιαστική φωτογραφία που δημοσίευσε το STAR τα πόδια της κοπέλας ήταν δεμένα με σκοινί!

Εικόνα που «παγώνει» το αίμα: Η δολοφονημένη φοιτήτρια με δεμένα πόδια (ΦΩΤΟ)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ