Η απάντηση της Ιωάννας Μπέλλα μετά το σάλο – «Με αιφνιδίασε ο Αρναούτογλου»

Η απάντηση της Ιωάννας Μπέλλα μετά το σάλο - «Με αιφνιδίασε ο Αρναούτογλου»

«Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας, είτε είναι λεκτική είτε σωματική» υπογραμμίζει η Σταρ Ελλάς.

Η Ιωάννα Μπέλλα, πριν λίγη ώρα, απάντησε στο σάλο  που προκλήθηκε  από τις δήλωσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Χθες η Σταρ Ελλάς είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως  όποια γυναίκα ισχυριστεί πως δεν έχει φάει χαστούκι σε σχέση  της, λέει ψέματα.

«Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια δεν έχει κάνει πλαστικές λέει ψέματα», είπε χαρακτηριστικά και σήμερα αρκετοί ήταν εκείνοι που την κατέκριναν σε τηλεοπτικές εκπομπές και social media.  Πριν λίγη ώρα η Σταρ Ελλάς έγραψε στο Instagram:

«Με λύπη μου, σήμερα, πληροφορήθηκα για την τροπή που πήρε η χθεσινή μου συνέντευξη στον κ. Αρναούτογλου από την πρωινή εκπομπή της κας Σκορδά. Αναφέρομαι στο σχόλιο μου για το χαστούκι που δέχθηκα κάποτε από σύντροφό μου.  Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας, είτε είναι λεκτική είτε σωματική.  Οπωσδήποτε αναγνωρίζω τον άστοχο χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησα για το γεγονός και πραγματικά απολογούμαι», είπε μεταξύ άλλων η Σταρ Ελλάς.

Διαβάστε παρακάτω όσα έγραψε:

IMG_9557

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.