Έγκλημα Ρόδου: «Δεν μεγάλωσα έναν δολοφόνο», λέει ο πατέρας του 19χρονου

Έγκλημα Ρόδου: «Δεν μεγάλωσα έναν δολοφόνο», λέει ο πατέρας του 19χρονου

Ο πατέρας του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο τόνισε ότι ο γιος του είναι ένα ευαίσθητο παιδί.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας του 19χρονου Αλβανού, που φέρεται ως δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος, δήλωσε:

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Το λέω και το εννοώ. Είμαι και εγώ πατέρας και πονάω το ίδιο και για τους δύο. Από εδώ και πέρα ό,τι πει η Δικαιοσύνη. Στο άκουσμα της είδησης σκέφτηκα πως δεν μπορεί να το έχει κάνει ο γιος μου. Γιατί τον μαθαίναμε συνέχεια να κάνει παρέες με καλούς ανθρώπους. Του έλεγα συνέχεια ότι η δύναμη του ανθρώπου είναι πάντα στο μυαλό, όχι στα χέρια και τα πόδια. Αυτό το παιδί δεν έτυχε να το γνωρίσω. Ήξερα πως πήγαιναν στο γυμναστήριο μαζί. Τον γνώρισε μια εβδομάδα πριν, απ’ ό,τι ξέρω εγώ. Εγώ είμαι οικοδόμος και η σύζυγός μου καμαριέρα.

Ο Αλέξανδρος είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί. Έχει ξεριζωθεί η καρδιά μου. Δεν με έχουν αφήσει να τον δω. Τον είδα μόνο βιαστικά στο Λιμεναρχείο. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Δεν το πιστεύω. Δεν τη γνώριζα την κοπέλα. Εκείνο το βράδυ μού είπε πως θα βγει με έναν φίλο του. Ο Αλέξανδρος το προηγούμενο βράδυ μού είπε ότι έχει βρει μια καλή κοπέλα. Δεν ήξερα τίποτα άλλο. Δεν θέλω να φανεί ότι μια οικογένεια έχασε το παιδί της και η άλλη οικογένεια μεγάλωσε έναν δολοφόνο. Εγώ αυτό δεν θέλω να περάσει. Είμαστε άνθρωποι και ο πόνος είναι πόνος. Πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη. Έχω άλλη μια κόρη που σπούδασε δασκάλα», είπε, μεταξύ άλλων, ο πατέρας του 19χρονου Αλβανού.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.