
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης «έφερε» τα «Κίτρινα Γιλέκα» στην Αθήνα.
Φορώντας κίτρινα γιλέκα, όπως και οι διαδηλωτές στην Γαλλία, μέλη της ΛΑΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη έκαναν παρέμβαση σήμερα έξω από την Γαλλική Πρεσβεία.
Με τον τρόπο αυτό ήθελαν να δείξουν την την αλληλεγγύη τους στο κίνημα των «Κίτρινων Γιλέκων» που έχει ανοίξει πόλεμο με την κυβέρνηση Μακρόν.
Έξω από την πρεσβεία πάντως υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και δεν επιτρέπουν στους συγκεντρωμένους να προσεγγίσουν.
Νωρίτερα,με τα ίδια κίτρινα γιλέκα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και τα μέλη της της ΛΑΕ διαμαρτυρήθηκαν έξω από συμβολαιογραφείο επί της οδού Αιόλου στο κέντρο της Αθήνας, εναντίον των πλειστηριασμών.
Ο


Τελευταίες Ειδήσεις
- Πάει να τους τρελάνει όλους η Κατερίνα Νοτοπούλου – Αλλάζει κόμμα και φουλάρει στην Α’ Θεσσαλονίκης
- Αυτό περιμένουν οι δελφίνοι: Το ποσοστό της ΝΔ που ανοίγει αυτόματα θέμα διαδοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία
- Ελπίζουν να είναι μπλακ χιούμορ: Το όνομα – βόμβα που σκέφτεται να φέρει στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης προκαλεί τσουνάμι αντδράσεων