Θρήνος στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας στο Διδυμότειχο (BINTEO)

Θρήνος στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας στο Διδυμότειχο (BINTEO)

Σπαραγμός στην κηδεία της άτυχης 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία όπως αποκάλυψε και ο ιατροδικαστής βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια των δολοφόνων της στη Ρόδο.

Η συγκίνηση, ο πόνος και η θλίψη για την Ελένη Τοπαλούδη κορυφώνονται. Η φοιτήτρια που μαρτύρησε και βρήκε φρικτό θάνατο στη Ρόδο, οδηγείται στην τελευταία της κατοικία στο Διδυμότειχο.

Ένα κορίτσι που είχε βγάλει εισιτήριο για τις 16 Δεκεμβρίου, για να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα μαζί με τους γονείς της. Μια κοπέλα που όμως βρέθηκε νεκρή στα βράχια παραλίας, σε μια τραγική είδηση που συντάραξε ολόκληρη τη χώρα.

Η σορός της έφτασε χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης» συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Το πρωί έφτασε στο Διδυμότειχο και στη συνέχεια στην εκκλησία για την κηδεία.

Στο πλευρό της οικογένειας η οποία ζει το δικό της δράμα η τοπική κοινωνία του Διδυμότειχου. Φίλοι της κοπέλας και των γονιών τους, την αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια.

Θρήνος στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας στο Διδυμότειχο (BINTEO)Θρήνος στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας στο Διδυμότειχο (BINTEO)Θρήνος στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας στο Διδυμότειχο (BINTEO)Θρήνος στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας στο Διδυμότειχο (BINTEO)Θρήνος στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας στο Διδυμότειχο (BINTEO)Θρήνος στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας στο Διδυμότειχο (BINTEO)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.