Σοκ: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «τελειώνει» την εθνική παρουσιάστρια της Β. Κορέας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «τελειώνει» την εθνική παρουσιάστρια της Β. Κορέας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θύμα της απόπειρας εκμοντερνισμού του καθεστώτος έπεσε η 75χρονη Ρι Τσουν Χι.

Ούτε η «εθνική» παρουσιάστρια της Βόρειας Κορέας Ρι Τσουν Χι δεν φαίνεται ότι θα γλιτώσει από την προσπάθεια του Κιμ Γιονγκ Ουν να αλλάξει τη δημόσια εικόνα της χώρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πιονγιάνγκ αλλά και εκτιμήσεις καθηγητή στη Σεούλ η «ροζ κυρία» της Βόρειας Κορέας που έχει γίνει παγκοσμίως διάσημη από τις ενθουσιώδεις ανακοινώσεις της για τις πυραυλικές δοκιμές του καθεστώτος, ετοιμάζεται να αποχωρήσει προκειμένου να αντικατασταθεί από νεώτερες σε ηλικία παρουσιάστριες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η 75χρονη άλλοτε αγαπημένη παρουσιάστρια του Κιμ Γιονγκ Ουν έπεσε θύμα των εντολών του ηγέτη της Βόρειας Κορέας να αλλάξει το προφίλ της χώρας του.

«Το νέο όραμα του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι να συμβαδίζει με τον 21ο αιώνα και τις μόδες που επικρατούν» δήλωσε ο καθηγητής Κανγκ Ντονγκ Γουάν στο ABC news.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύο ήδη νεαρές γυναίκες με μοντέρνα σακάκια δοκιμάζονται στην προσπάθεια να έρθει το καθεστώς πιο κοντά στους νέους της Βόρειας Κορέας.

Σοκ: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «τελειώνει» την εθνική παρουσιάστρια της Β. Κορέας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρι Τσουν Χι εμφανιζόταν πάντα με ένα φόρεμα Hanbok και συχνά ασκούσε κριτική στα δυτικά κράτη κατά τις ανακοινώσεις που έκανε με εμβληματικές στιγμές για την ίδια τα κλάματα που έβαλε όταν ανακοίνωνε τους θανάτους του Κιμ Ιλ Σουνγκ το 1994 και του Κιμ Γιονγκ Ιλ το 2011.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.