
Ένας 53χρονος άνδρας είχε ποδοσφαιρική διαφωνία με θαμώνες καφενείου στην Καβάλα και θέλησε να... ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς με καραμπίνα!
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε καφενείο της Ζαρκαδίας Καβάλας και, δυστυχώς, επιβεβαιώνει ότι κάπου… έχει χαθεί η μπάλα με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο στη χώρα μας.
Όπως συνέβαινε σε πολλές καφετέριες ανά την επικράτεια το βράδυ της Κυριακής, έτσι και στο εν λόγω καφενείο οι θαμώνες παρακολουθούσαν τον αγώνα μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού, όταν ξαφνικά 53χρονος καβγάδισε με άλλους θαμώνες και στη συνέχεια αποχώρησε, με τους υπόλοιπους να θεωρούν λήξαν το περιστατικό.
Ωστόσο ο άνδρας επέστρεψε στο χώρο σε έξαλλη κατάσταση κρατώντας την κυνηγετική του καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί έξω από το κατάστημα με τους θαμώνες να προσπαθούν να προστατευτούν από τα αδέσποτα πυρά του 53χρονου.
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρία άτομα 32, 59 και 79 ετών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Ο 53χρονος παραδόθηκε μόνος του στο ΑΤ Νέστου και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Η Ραλία Χρηστίδου αδειάζει τον Κασσελάκη – Το κόμμα στο οποίο μετακομίζει
- Μεγάλο όνομα, πρώην διεθνής: Ποιον γνωστό μπασκετμπολίστα βολιδοσκοπεί η ΝΔ για τις λίστες της ενόψει εκλογών
- Γκάφα ολκής του Μακρόν με τη σύζυγο του Ερντογάν