Εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη

Εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη

Φως στις συνθήκες αλλά και τα αίτια του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη καλείται να ρίξει η ανακρίτρια Αγρινίου.

Τις επόμενες ημέρες θα σταλούν και οι πρώτες κλήσεις σε υπόπτους, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Κωνσταντίνος Ζώης, με μία ανάρτησή του στο Facebook, προανήγγειλε εξελίξεις.

Όπως αναφέρει, έχουν συμπληρωθεί 11 μήνες από τον θάνατο της 44χρονης γυναίκας, «της μαχήτριας της ζωής» η οποία ήταν μητέρα και πατέρας μαζί.

Η μοναδική της απασχόληση, σύμφωνα με τον κύριο Ζώη, ήταν η πρόοδος των παιδιών της και οι επαγγελματικές της δραστηριότητες.

«Αμέσως ανακοινώθηκε και δυστυχώς από επίσημα χείλη, ότι επρόκειτο περί αυτοχειρίας» τονίζει ο δικηγόρος της οικογένειας και συμπληρώνει:

«Όμως η επιμονή των οικείων της και οι έρευνες των διορισθέντων αρμοδίως εξαίρετων τεχνικών συμβούλων και πραγματογνωμόνων, ιδιαιτέρως δε η διερεύνηση της υπόθεσης προσωπικά υπό τον κύριο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, κύριο Γεώργιο Πέτρου» ήταν αυτά που οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, αποδεικνύοντας πως «πρόκειται περί στυγερού εγκλήματος».

Ο κος Ζώης, τονίζει ότι ο εισαγγελέας, διεξήγαγε αυτοπροσώπως την προκαταρκτική εξέταση και μελέτησε σε βάθος όλα τα στοιχεία, αλλά και τα επιστημονικά πορίσματα που είχαν συγκεντρωθεί.

Αποτέλεσμα ήταν όπως σημειώνει ο δικηγόρος της οικογένειας, να «ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία τελεσθείσης, διά απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία τελεσθέντος, διά το αδίκημα της συστάσεως συμμορίας και διά ηθικήν αυτουργία εις τας ως άνω πράξεις».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.