Απίστευτο: Επτάχρονος έβγαλε 19,3 εκατ. ευρώ από το Youtube!

Απίστευτο: Επτάχρονος έβγαλε 19,3 εκατ. ευρώ από το Youtube!

Ο Ράιαν έχει 17 εκατομμύρια ακολούθους στο κανάλι του με τα βίντεο του να έχουν συγκεντρώσει περίπου 26 δισεκατομμύρια views.

Οι περισσότεροι από όσους διαβάζετε το άρθρο αυτό σχεδόν σίγουρα δεν θα δείτε ποτέ τον τραπεζικό σας λογαριασμό να έχει τον αριθμό 19,3 εκατ. ευρώ. Αυτό, όμως, δεν ισχύει για τον ηλικίας μόλις επτά ετών Ράιαν από τις ΗΠΑ ο οποίος κατάφερε να βγάλει αυτό το ποσό μέσα σε ένα μόνο χρόνο. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο Ράιαν «έγραψε» αυτό το ποσό από τα βίντεο που ανεβάζει στο YouTube.

Ο επτάχρονος είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς βίντεο με τίτλο Ryan ToysReview στα οποία παρουσιάζει τις κριτικές του για διάφορα παιχνίδια και σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι στην κορυφή της λίστας των YouTubers με τα περισσότερα κέρδη για το διάστημα Ιούνιος 2017-Ιούνιος 2018.

Ο Ράιαν έχει 17 εκατομμύρια ακολούθους στο κανάλι του με τα βίντεο του να έχουν συγκεντρώσει περίπου 26 δισεκατομμύρια views.

Δεύτερος στη λίστα του Forbes είναι ο Τζέικ Πολ με 18,8 εκατ. ευρώ καθώς τα ανέκδοτά του και τους στίχους του είδαν και άκουσαν περισσότερο απο 3,5 δισ. φορές.

Το «χάλκινο» μετάλλιο πηγαίνει στην ομάδα Dude Perfect που ασχολείται με τα σπορ (17,7 εκατ. ευρώ) ενώ στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο ειδικός στο παιχνίδι Minecraft, Ντάνιελ Μίντλετον, ο οποίος είχε κέρδη 16,5 εκατ. ευρώ.

Την πεντάδα κλείνει η ειδική στο μέικ απ, Τζέφρι Σταρ, που συγκέντρωσε 16,1 εκατ. ευρώ το επίμαχο 12μηνο.

Όπως εξηγεί το Forbes τα περισσότερα κέρδη για τον επτάχρονο Ράιαν ήρθαν από τις διαφημίσεις που παίζουν πριν τα βίντεό του – συνολικά αφορά το 96% των εσόδων του ή διαφορετικά 18,5 εκατ. ευρώ.

Το κανάλι του Ράιαν «ιδρύθηκε» από τους γονείς του με τον ίδιο τον επτάχρονο να αποδίδει την επιτυχία του «στο ότι είμαι διασκεδαστικός και αστείος».

Σύμφωνα με το Forbes λόγω της ηλικίας του Ράιαν, το 15% των κερδών του τοποθετείται σε έναν ειδικό λογαριασμό που θα μείνει κλειδωμένος μέχρι την ενηλικίωσή του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.