
Σε μπελάδες μπήκε η Κλόντια Σίφερ για όσα έκανε ο αγαπημένος της σκύλος, Όσκαρ.
Όπως κατήγγειλε κτηνοτρόφος, ο γερμανικός ποιμενικός της Σίφερ στις 14 Νοεμβρίου δάγκωσε και σκότωσε ένα πρόβατο τραυματίζοντας άλλα δύο.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι το σκυλί του διάσημου μοντέλου είχε αίματα παντού ενώ όπως εξήγησαν στον κτηνοτρόφο καλώς δεν πυροβόλησε τον Όσκαρ από τη στιγμή που κατάφερε να τον θέσει υπό έλεγχο.
Η 48χρονη Σίφερ και ο σύζυγός της αποδέχθηκαν την εντολή των αστυνομικών να πάρουν μέτρα προκειμένου ο Όσκαρ να μην βγει ξανά ανεξέλεγκτα από το σπίτι τους.
Σύμφωνα με την Daily Mail αυτό ήταν το τέταρτο περιστατικό με πρωταγωνιστή κάποιο από τα ζώα της Σίφερ.
Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι ο κτηνοτρόφος ζητά και αποζημίωση για τα ιατρικά έξοδα που κατέβαλε προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματα των δύο άλλων προβάτων.
Τελευταίες Ειδήσεις
- 22 ετών, πάμπλουτη και Ελληνίδα: Ποια είναι η εντυπωσιακή Κατερίνα Δημητριάδη που παντρεύεται ο γιος της Πάμελα Άντερσον (Pics)
- Δεν αρκείται στη 2η θέση: Πάει για το μεγάλο μπαμ ο Τσίπρας…
- «Είδα τον Χριστό Φαντάρο»: Το τραγούδι που ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει