Εκτός GNTM η Ξανθούλα – Πού διασκέδασε με τους φίλους της – ΦΩΤΟ

Εκτός GNTM η Ξανθούλα - Πού διασκέδασε με τους φίλους της - ΦΩΤΟ

Οι φήμες για οικειοθελή αποχώρηση της Ξανθούλα Τζερεφού από το GNTM έχουν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές μέρες, όμως τώρα υπάρχουν και οι αποδείξεις...

Η παίκτρια στο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα δείχνει να μη νιώθει καλά καθώς της είχε ανέβει το ζάκχαρο και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Προφανώς μετά το νοσοκομείο η παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας καθώς γνωστό κλαμπ πόσταρε φωτογραφίες από τις 24 Νοεμβρίου με εκείνη να διασκεδάζει και να ποζάρει χαμογελαστή.

Τέλος το ριάλιτι μόδας για το plus size μοντέλο αλλά όπως βλέπετε δεν την πτόησε και έδειχνε πολύ χαρούμενη και γιατί όχι; Ο κόσμος αλλά και οι άνθρωποι της μόδας την είδαν και είναι έτοιμη να δεχτεί προτάσεις για συνεργασία. Η Ξανθούλα όλο το βράδυ δεν σταμάτησε να χορεύει με τους φίλους της σε γνωστό κλαμπ του Πειραιά.

Εκτός GNTM η Ξανθούλα - Πού διασκέδασε με τους φίλους της - ΦΩΤΟ Εκτός GNTM η Ξανθούλα - Πού διασκέδασε με τους φίλους της - ΦΩΤΟ Εκτός GNTM η Ξανθούλα - Πού διασκέδασε με τους φίλους της - ΦΩΤΟ Εκτός GNTM η Ξανθούλα - Πού διασκέδασε με τους φίλους της - ΦΩΤΟ Εκτός GNTM η Ξανθούλα - Πού διασκέδασε με τους φίλους της - ΦΩΤΟ Εκτός GNTM η Ξανθούλα - Πού διασκέδασε με τους φίλους της - ΦΩΤΟ

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.