
Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στα πρώτα της χρόνια στην Ελλάδα μίλησε η Μέγκι Ντρίο.
Το μοντέλο είχε φέρει τα πάνω κάτω κατά την παρουσία της στο GNTM, μίλησε για το bullying που δέχτηκε τον πρώτο καιρό της εγκατάστασής της στην Ελλάδα αλλά και για τις πραγματικές σχέσεις που διατηρεί πλέον με τις φίλες της Εύη Ιωαννίδου και Μικαέλα Φωτιάδη.
«Έχω δεχτεί πολύ bullying για την καταγωγή μου από την Αλβανία. Ακόμη και τώρα με σχολιάζουν… Στεναχωριέμαι, γιατί έτσι αναγκάζονται πολλά κορίτσια να κρύψουν την καταγωγή τους, να κρύψουν τον πραγματικό τους εαυτό» είπε η όμορφη κοπέλα στο Secret.
Η ίδια επίσης παραδέχτηκε: «Έχω βιώσει πολλές δυσκολίες. Όταν ήρθα στην Ελλάδα δεν μπορούσα να βρω δουλειά».
Όσο για την «τριάδα της φωτιάς» την οποία αποτελούσε η ίδια μαζί με την Εύη και τη Μικαέλα, η ίδια τόνισε: «Με την Εύη και τη Μικαέλα μιλάμε και θα συνεχίσουμε να μιλάμε. Είναι φίλες μου, ταιριάξαμε μέσα στο παιχνίδι και τώρα θα δούμε αν θα ταιριάξουμε και έξω».
Τελευταίες Ειδήσεις
- Drone στη Λευκάδα: Τα σενάρια που φέρνουν έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση
- Παρότι ήθελαν η νύφη και ο γαμπρός: Ο λόγος που το σενάριο Τζάκρη – ΠΑΣΟΚ απομακρύνεται
- Το παιχνίδι της διαδοχής και οι «κρυφές» μετρήσεις: Ποιον προτιμούν οι ψηφοφόροι της ΝΔ για αντι-Μητσοτάκη

Τι είναι το Exodos; Εσύ!
Λίγο πριν μπει το ΣΚ, ακούμε Stolen Mic στο Αιγάλεω και πίνουμε μπίρες στην Τεχνόπολη
«Cleansed»: Μια ιστορία αγάπης, ακραίας βίας, υψηλού συμβολισμού και ευγενούς ποίησης

Kουίζ Γεωγραφίας «Βρες τη σημαία»: To ‘χεις να βρεις ποια σημαία ανήκει πού ή μπα;
Κουίζ «Διάσημα Λογότυπα» : Μπορείς το 10/10 στο κουίζ που οι περισσότεροι την πατάνε ενώ τα βλέπουν κάθε μέρα;
Κουίζ ”Animal Kingdom”: Μπορείς το 10/10 στο απόλυτο κουίζ για το ζωικό βασίλειο;
