Μπάγια Αντωνοπούλου: «Έφυγα από τον ΑΝΤ1 γιατί…»

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Έφυγα από τον ΑΝΤ1 γιατί...»

Έπειτα από 8 χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, αποχώρησε από το κανάλι.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου σε συνέντευξή της μίλησε για την αποχώρηση της από το κανάλι του Αμαρουσίου, η οποία ήρθε ξαφνικά.

Ξαφνικά, ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας σου με τον ΑΝΤ1. Πώς θα χαρακτήριζες το «διαζύγιο» σας;

«Ήταν για μένα μια συνεργασία αρκετών ετών που μου προσέφερε πολλά, αλλά ο κύκλος αυτός έκλεισε. Η ζωή έχει αλλαγές και εγώ δεν θέλω να μένω στάσιμη. Ήμουν στον ΑΝΤ1 από το 2010, ξεκινώντας από τα Καλλιστεία που διοργάνωνε τότε. Μετά, για έναν χρόνο, στην εκπομπή των Καραμέρου – Χαριτάτου και στη συνέχεια ως δημοσιογράφος στο Καλημέρα Ελλάδα. Κάποια στιγμή όλες οι συνεργασίες τελειώνουν, δεν με στεναχωρεί αυτό. Αντιθέτως, με χαροποιεί, γιατί πιστεύω πως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσω κάτι καινούργιο επαγγελματικά».

Λίγο απότομα, όμως, ήρθε η αλλαγή.

«Οι περισσότερες αλλαγές είναι απότομες, αλλά πιστεύω ότι τα πάντα γίνονται για καλό. Και μένω σε αυτό».

Αν έκανες μια απογραφή της σχέσης σας οκτώ χρόνια, τι θα έβαζες στη λίστα με τα θετικά και τι στη λίστα με τα αρνητικά;

«Κρατάω μόνο τα θετικά, όπου εκεί θα βάλω τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν, την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την εμπειρία που αποκόμισα. Ούσα τόσα χρόνια ζωντανά στον αέρα, κάθε πρωί, σε μια εκπομπή με δύσκολη θεματολογία, έμαθα να χειρίζομαι γεγονότα και καταστάσεις δύσκολες, σημαντική εμπειρία την οποία θα αξιοποιήσω στη συνέχεια της καριέρας μου. Αυτό σκέφτομαι και με ενδιαφέρει από εδώ και στο εξής», λέει στο Down Town.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.