Νέα εκτός έδρας ήττα για τον Παναθηναϊκό στη Euroleague

Νέα εκτός έδρας ήττα για τον Παναθηναϊκό στη Euroleague

Στο Α' μέρος δέχθηκε 49 πόντους. Στο Β' πέτυχε 24. Χωρίς συνέπεια σε άμυνα και επίθεση, η κατάληξη ήταν ίδια. Η Χίμκι χωρίς Σβεντ κέρδισε εύκολα (76-68) και βύθισε τον Παναθηναϊκό σε βαθιά κρίση.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν τα κατάφερε ούτε αυτή τη φορά εκτός έδρας και υποχώρησε στο 5-5 της βαθμολογίας, βάζοντας τη Χίμκι στο… κόλπο της οκτάδας (4-6). Παρά το γεγονός πως οι Ρώσοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Αλεξέι Σβεντ, οι «πράσινοι» παρουσίασαν κακό πρόσωπο για άλλη μια φορά, δεν έπαιξαν άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, «μπλόκαραν» επιθετικά στο δεύτερο και γνώρισαν ακόμα μία ήττα μακριά από το ΟΑΚΑ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, που δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Ιωάννη Παπαπέτρου, αποφάσισε να «μικρύνει» το ροτέισιον, κρατώντας στον πάγκο τους Θανάση Αντετοκούνμπο και Ντίνο Μήτογλου (DNP). Σκιά του εαυτού του και πάλι ο Νικ Καλάθης, δεν αρκούσαν στους πρωταθλητές Ελλάδας οι διψήφιοι Κιθ Λάνγκφορντ, Τζέιμς Γκιστ και Ματ Λοτζέσκι.

Από την άλλη, η front line των Ρώσων και το δίδυμο Άντονι Γκιλ – Τζόρνταν Μίκι ήταν εκείνο που έκανε τη… ζημιά στους «πράσινους» και έδωσε μια νίκη ζωτικής σημασίας στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.