«Ένα σιριαλάκι ήταν το Ρετιρέ», λέει η πασίγνωστη πρωταγωνίστρια της σειράς – ΒΙΝΤΕΟ

«Ένα σιριαλάκι ήταν το Ρετιρέ», λέει η πασίγνωστη πρωταγωνίστρια της σειράς - ΒΙΝΤΕΟ

Θα συζητηθεί η δήλωση που έκανε για το «Ρετιρέ» η Κατερίνα Γιουλάκη.

Το Ρετιρέ είναι η θρυλική σειρά του Mega που αγαπήθηκε από γενιές και γενιές. Πρωταγωνίστρια της σειράς ήταν η Κατερίνα Γιουλάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια και κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Με αφορμή ένα φωτογραφικό reunion του Ρετιρέ που έγινε για το Down Town το 2015, ακούστηκαν πολλά για την απουσία της. Η Κατερίνα Γιουλάκη σπάει τη σιωπή της στην εκπομπή Τι λέει; και κάνει μια δήλωση που θα συζητηθεί στον Οδυσσέα Μητσόπουλο.

«Ένα σιριαλάκι ήταν (Το Ρετιρέ). Μόνο όσκαρ που δεν μας έδωσαν. Μου άφησε μια αναγνωρισιμότητα, που την είχα βέβαια, μου άφησε και τρυφερές στιγμές. Την εποχή που γυριζόταν άγγιζε τα προβλήματα των εργαζομένων, της οικογένειας».

«Είπα stop. Εγώ έχω κρεμάσει τα παπούτσια μου σαν τους ποδοσφαιριστές. Τελείωσα εγώ με την τηλεόραση, με το θέατρο, με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις. Τέρμα. Ήθελα να με θυμούνται οι άνθρωποι όπως ήμουν παλιά, όχι όπως τώρα που είμαι μια παλιόγρια. 80 ετών είμαι. Θα μου πεις ο Βουτσάς είναι 87 και δουλεύει ακόμα. Δεν κάνω κριτική για κανένα συνάδελφο για όνομα του Θεού!» καταλήγει η Κατερίνα Γιουλάκη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.