Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τετραμελούς οικογένειας της ομογενούς στο Νιου Τζέρσεϊ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τετραμελούς οικογένειας της ομογενούς στο Νιου Τζέρσεϊ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεσης της δολοφονίας της τετραμελούς οικογένειας της ομογενούς Τζένιφερ Καρύδη – Κανέιρο στο Νιου Τζέρσεϊ.

Η εισαγγελική αρχή της Κομητείας Μάνμουθ απάγγειλε την Πέμπτη κατηγορίες για 4 φόνους, εμπρησμό και οπλοκατοχή, στον 51χρονο Πολ Κανέιρο, τον οποίο θεωρεί κύριο ύποπτο για τη δολοφονία της τετραμελούς οικογένειας του 50χρονου αδελφού του Κιθ Κανέιρο.

Η στυγερή δολοφονία σημειώθηκε την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, στην κατοικία όπου ζούσε ο Κιθ Κανέιρο με τη σύζυγό του Τζένιφερ Καρύδη – Κανέιρο και τα δύο τους ανήλικα παιδιά, που επίσης βρέθηκαν νεκροί.

Οι αρχές θεωρούν ότι ο Πολ Κανέιρο μετά τη δολοφονία έβαλε φωτιά στην κατοικία για να καλύψει τα ίχνη του.

Ο ύποπτος βρισκόταν ήδη στα χέρια των αρχών, κατηγορούμενος για τον εμπρησμό του δικού του σπιτιού την ίδια μέρα.

Οι αρχές θεωρούν οικονομικής φύσεως τα κίνητρα του φόνου, καθώς τα δύο αδέλφια ήταν συνέταιροι σε δύο επιχειρήσεις, η μία τεχνολογίας κι η άλλη ελέγχου παρασίτων.

Ο εισαγγελέας της κομητείας, Κρίστοφερ Γκραμιτσιόνι χαρακτήρισε την υπόθεση ως τη βιαιότερη που αντιμετώπισε στη σταδιοδρομία του.

Ο Κιθ Κανέιρο έφερε πολλαπλά τραύματα από σφαίρες, η σύζυγός του Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο τραύματα από σφαίρες και μαχαίρι, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.