Περίεργη διάρρηξη στο σπίτι πατέρα υπουργού – Το μοναδικό αντικείμενο που έκλεψαν οι δράστες!

Περίεργη διάρρηξη στο σπίτι πατέρα υπουργού – Το μοναδικό αντικείμενο που έκλεψαν οι δράστες!

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο πατέρας πρωτοκλασάτου υπουργού. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος που μίλησε για το στοιχείο που του προκάλεσε έκπληξη...

Την υπόθεση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κ. Παππάς μιλώντας σήμερα το πρωί στη ραδιοφωνική εκπομπή «Ορθά – Κοφτά» στο Κόκκινο. Όπως ανέφερε ο κ. Παππάς ο δράστης ή οι δράστες που μπήκαν στο σπίτι του παραβίασαν την πόρτα με κάποιου είδους “αντικλείδι” και το μοναδικό αντικείμενο που αφαίρεσαν ήταν ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής που χρησιμοποιούσε, παρά το γεγονός ότι θα μπορούσαν να κλαπούν και άλλα αντικείμενα αξίας που υπήρχαν στο χώρο.

Για την υπόθεση ήδη ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και διενεργείται προανάκριση από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις προχτές όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπεύθυνου στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου «για τη ζημία που υπέστη τόσο το Δημόσιο, όσο όμως και ο κρατικός πλέον Ο.Α.Σ.Θ. από πράξεις και παραλείψεις όσων συμμετείχαν στη διοίκηση και στην οικονομική διαχείριση του Οργανισμού».

Με τη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε ζητείται από τις δικαστικές αρχές να διερευνηθούν τα αδικήματα της απάτης, της απιστίας και της υπεξαίρεσης με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και να αποδοθούν οι ενδεχόμενες ποινικές κυρώσεις σε όλους τους εμπλεκόμενους των διοικήσεων που είχαν τη διαχείριση των οικονομικών.

«Δεν θα σας αφήσουμε να πλήξετε, δεν έχει τελειώσει η εκκαθάριση, προφανέστατα θα υπάρχουν και άλλα στοιχεία», είχε δηλώσει στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης» ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, Στέλιος Παππάς, σχολιάζοντας την μηνυτήρια αναφορά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.