Αγριότητα: Έδειραν Ουκρανό υποψήφιο πρόεδρο με… κολοκύθα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγριότητα: Έδειραν Ουκρανό υποψήφιο πρόεδρο με... κολοκύθα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην Ουκρανία, με τον Anatoliy Grytsenko, υποψήφιο πρόεδρο στις εκλογές που θα γίνουν του χρόνου, να δέχεται άγρια επίθεση από μασκοφόρους!

Ο Anatoliy Grytsenko, που κατεβαίνει υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές που θα γίνουν του χρόνου, στην Ουκρανία, κατηγόρησε τον πρόεδρο της χώρας, Πέτρο Ποροσένκο, πως οργάνωσε την επίθεση εναντίον του, στην Οδησσό.

Μια επίθεση η αγριότητα της οποίας προκαλεί σοκ. Ο Grytsenko επισκέφθηκε το λιμάνι της Οδησσού, την Τετάρτη, 28.11.2018, με αφορμή μια προεκλογική εκδήλωση. Ο πρώην υπουργός Άμυνας της χώρας, είχε προγραμματιστεί να μιλήσει σε τοπικό ραδιόφωνο, όμως όταν έφτασε στις εγκαταστάσεις του σταθμού, η είσοδος ήταν μπλοκαρισμένη από μια ομάδα γυμνασμένων μασκοφόρω, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του.

Οι άγνωστοι του έδωσαν μια κολοκύθα η οποία είχε έναν δονητή (!) στο “στόμα” που της είχαν “ανοίξει” και υβριστικά μηνύματα γραμμένα στο πλάι της.

Επιπλέον του έριξαν αυγά πριν του επιτεθούν και τον ξυλοκοποήσουν άγρια!

Οι εικόνες σοκάρουν, αφού δείχνουν πολλούς μασκοφόρους να δέρνουν αλύπητα τον Anatoliy Grytsenko κι έναν άνδρα που ήταν μαζί του, ο οποίος προσπαθούσε να τον προστατέψει.

Σε κάποιο σημείο, μάλιστα, φαίνεται κάποιος από τους μασκοφόρους να ρίχνει στα θύματα του ξυλοδαρμού και ένα σπρέι!

Έχει ήδη διαταχθεί έρευνα για το περιστατικό, ενώ ο Grytsenko καταγγέλλει πως τρεις άνδρες που ήταν μαζί του έχουν τραυματιστεί και κατηγορεί τον πρόεδρο της χώρας, Πέτρο Ποροσένκο, πως έδωσε την εντολή για την επίθεση που συγκλόνισε την Ουκρανία και όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.