
Ένας 36χρονος Σκοπιανός ομολόγησε ότι ευθύνεται για την καταστροφή 105 πυραμίδων στα σύνορα Ελλάδας – Σκοπίων.
Πολίτης της ΠΓΔΜ, ο οποίος συνελήφθη, προκάλεσε τις φθορές σε πυραμίδες που οριοθετούν τη συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, στο ύψος του νομού Φλώρινας, γνωστοποίησε η αστυνομία της χώρας.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης είναι ένας 36χρονος, κάτοικος του χωριού Γκέρμιαν, κοντά στην πόλη Μοναστήρι (Μπίτολα).
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο 36χρονος, κατά την ανάκριση του σε αστυνομικό τμήμα παραδέχτηκε ότι προκάλεσε τις εκτεταμένες φθορές στις πυραμίδες.
Σύμφωνα με την αστυνομία της ΠΓΔΜ, το περιστατικό σημειώθηκε στις 23 Νοεμβρίου, μεταξύ 14:00-20:00.
Εις βάρος του δράστη θα ασκηθεί δίωξη για κακουργηματική πράξη από την Εισαγγελία.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πριν λίγο καιρό ούτε θα το σκεφτόταν: Το πρόσωπο -έκπληξη που επιστρατεύει άρον άρον ο Ανδρουλάκης για να αλλάξει την εικόνα του ΠΑΣΟΚ
- Γαλλία ο Μητσοτάκης, Αργεντινή ο Τσίπρας: Την ομάδα που υποστηρίζει ο Κώστας Μπακογιάννης στο Μουντιάλ δεν τη βρίσκει ανθρώπου νους
- Απ’ τα πρώτα που θα πάρει: Το μέτρο-τομή που ο Τσίπρας θεωρεί ότι θα τον ανεβάσει +2 μονάδες στις δημοσκοπήσεις