Γνωστός τραγουδιστής ομολογεί: «Κοιμόμουν όταν νύσταζα, έτρωγα όταν πεινούσα και είχα καπνίσει τα πάντα»

Γνωστός τραγουδιστής ομολογεί: «Κοιμόμουν όταν νύσταζα, έτρωγα όταν πεινούσα και είχα καπνίσει τα πάντα»

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μίλησε στον ΑΝΤ1 με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την προσωπική του ζωή.

Στην εκπομπή Πρωινό και στον Άρη Καβατζίκη μίλησαν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Μάλιστα, ο τελευταίος μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την προσωπική του ζωή, αλλά και για άλλα θέματα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης εξήγησε ότι βλέπει το μέλλον και το παρόν όλων πολύ σκοτεινό και ζοφερό, ειδικά το καλλιτεχνικό. «Ανοίγω την τηλεόραση και παγώνω και την κλείνω πάλι» δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι βλέπει μία εμπορική συναλλαγή στα πάντα και στη μουσική και στη μουσική και στην τηλεόραση.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η αφοπλιστική ειλικρίνεια, με την οποία μίλησε για πιο προσωπικά θέματα. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας παραδέχτηκε ότι φοβόταν πολύ για την πρώτη σχέση που θα έκανε η κόρη του. «Ευτυχώς έπεσε σε καλό παιδί, καλά να είναι, μεγάλωσαν μαζί. Τον ευχαριστώ πολύ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε για τον ίδιο και τη ζωή του, πριν αποφασίσει να παντρευτεί. «Δεν μας προέκυψαν οι οικογένειες κατά λάθος, ήταν κατόπιν πολύ ώριμης σκέψης, αφού εγώ είχα κοιμηθεί σε οποιοδήποτε κρεβάτι υπήρχε στην Αθήνα, σε οποιοδήποτε καναπέ… όπου γη και πατρίς. Κοιμόμουν όταν νύσταζα, έτρωγα όταν πεινούσα, είχα καπνίσει τα πάντα και ξαφνικά κάποια στιγμή αισθάνθηκα μια φοβερή ανάγκη να κάνω μια οικογένεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.