Χοντραίνει η κόντρα Ακρίτα-Σεφερλή: «Ο γιος σας δεν ταράζεται με αυτά που γράφετε εσείς;»

Χοντραίνει η κόντρα Ακρίτα-Σεφερλή: «Ο γιος σας δεν ταράζεται με αυτά που γράφετε εσείς;»

Η Έλενα Ακρίτα περνάει στην αντεπίθεση και απαντάει σε όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του ο Μάρκος Σεφερλής.

Η νέα επίθεση της δημοσιογράφου αφορά τους θαυμαστές του Μάρκου Σεφερλή που, όπως γράφει η Έλενα Ακρίτα, φρόντισαν να τη στολίσουν με βρισιές και να της ευχηθούν ψόφο και καρκίνο για εκείνη και την οικογενειά της.

Στο νέο της σχόλιο που ανάρτησε στο Facebook η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει και τη συνέντευξη που έδωσε ο δημοφιλής ηθοποιός στην τηλεόραση, ο οποίος είπε ότι τα απαξιωτικά σχόλια που έγραψε η Ακρίτα για εκείνον θα προκαλέσουν τραύμα στο παιδί του. Και η δημοσιογράφος απαντά: «Ταράχτηκε το παιδί σας με αυτά που γράφω εγώ, και όχι με αυτά που γράφετε εσείς; Εκτός κι αν δεν έχει έρθει ποτέ στο Δελφινάριο».

Γράφει η Έλενα Ακρίτα:

Εν αναμονή της μήνυσης του κ. Μάρκου Σεφερλή, να ευχαριστήσω θερμά τους θαυμαστές του για την κοσμιότητα και λογιότητα των διαδικτυακών σχολίων που με αφορούν. Ειλικρινά με συγκινεί η ευφράδεια και το επίπεδο τους – ιδίως στα σημεία με τους ψόφους και καρκίνους που εύχονται στην οικογένεια μου και σε μένα. Τα απολαμβάνω όλα, τα συγκεντρώνω όλα και τα φυλάω στο μέρος της καρδιάς και όχι μόνον. Edit δεν αναρτώ screenshots με άδειο στομάχι.
Υ.Γ. Όσο για το παιδί σας κύριε Σεφερλή υπεύθυνος είστε εσείς, όπως εγώ είμαι υπεύθυνη για το δικό μου παιδί. Ταράχτηκε ο γιος σας με το αυτά που έγραψα εγώ, αλλά όχι με αυτά που γράφετε εσείς; Εκτός αν δεν έχει έρθει ποτέ στο Δελφινάριο και αν στο σπίτι σας δεν έχετε συσκευή τηλεόρασης να σας καμαρώσει.
Υ.Γ. Κι εγώ οικογενειάρχισσα είμαι κύριε Μάρκο μου αλλά δυστυχώς βάλλεται ο κλάδος εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες.

Χοντραίνει η κόντρα Ακρίτα-Σεφερλή: «Ο γιος σας δεν ταράζεται με αυτά που γράφετε εσείς;»

Ολα ξεκίνησαν με ένα κείμενο της Ελενας Ακρίτα που ασκούσε σκληρή κριτική κατά του ηθοποιού για συμμετοχή του σε παράσταση στο Θέατρο «Παλλάς».

Η κ. Ακρίτα, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο Μάρκος Σεφερλής θα έφερνε το «ήθος του trash στο Παλλάς, και μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό», ενώ σημείωνε πως «δεν κατάλαβα ποτέ γιατί θεωρείται ο Σεφερλής μέγας ηθοποιός».

Ο Μάρκος Σεφερλής, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» το βράδυ της Τρίτης, αναφέρθηκε και στη συγκεκριμένη επίθεση της κ. Ακρίτα σε βάρος του και αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.