Εμπορικό κέντρο έδιωξε μητέρα που ήθελε να θηλάσει το μωρό της

Εμπορικό κέντρο έδιωξε μητέρα που ήθελε να θηλάσει το μωρό της

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ινδία μετά την παράκληση που απηύθυνε η διοίκηση ενός εμπορικού κέντρου προς μια μητέρα πελάτισσα να πάει να θηλάσει το παιδί της στο σπίτι της γιατί η πράξη αυτή απαγορεύεται στο εμπορικό κέντρο. 

Η διοίκηση του εμπορικού κέντρου προέβη σε αυτήν την παράκληση μέσω της σελίδας της στο Facebook, στην προσπάθειά της να απαντήσει σε σχόλιο -παράπονο της γυναίκας επειδή δεν υπήρχε ειδικός χώρος για τον θηλασμό μέσα στο εμπορικό κέντρο.

Η απάντηση του εμπορικού κέντρου προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών του διαδικτύου.

Οι γυναίκες που θηλάζουν σε δημόσιους χώρους είναι κοινό θέαμα στην Ινδία αλλά γενικά ο δημόσιος θηλασμός είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα παγκοσμίως.

Εμπορικό κέντρο έδιωξε μητέρα που ήθελε να θηλάσει το μωρό της

Η μητέρα, η Αμπιλάσα Αρούπ Ντασαντικάρι μοιράστηκε την εμπειρία της στο Facebook και έγραψε στη σελίδα του South City Mall ότι δεν υπήρχε συγκεκριμένος χώρος για θηλασμό και ότι το προσωπικό στο εμπορικό κέντρο της υπέδειξε να θηλάσει το μωρό της μέσα στην τουαλέτα. Εκείνη αποκάλεσε την ιδέα «αποκρουστική» και έγραψε κακή κριτική για το εμπορικό κέντρο στο facebook.

Ο διαχειριστής της σελίδας απάντησε ότι ο θηλασμός δεν επιτρέπεται μέσα στα καταστήματα και ότι η γυναίκα θα έπρεπε να έχει οργανώσει διαφορετικά την ημέρα της καθώς το μωρό της δεν χρειάζεται να θηλάζει ανά πάσα στιγμή.

Τελικά, η διεύθυνση του εμπορικού κέντρου ζήτησε συγγνώμη και ανέφερε ότι διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τον θηλασμό και την αλλαγή πάνας του μωρού σε κάθε όροφό του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.