Το συγκινητικό αντίο του Σταλόνε στο «Ρόκι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το συγκινητικό αντίο του Σταλόνε στο «Ρόκι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από 42 χρόνια ήταν η πρώτη εμφάνιση του Ρόκυ Μπαλμπόα στη μεγάλη οθόνη.

Ο συγκεκριμένος ρόλος χάρισε στον Σιλβέστερ Σταλόνε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας και τον έβαλε για τα καλά στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη. Ακολούθησαν το Ρόκυ 2 (1978), το Ρόκυ 3 (1982), το Ρόκυ 4 (1985), το Ρόκυ 5 (1990) και το Ρόκυ Μπαλμπόα (2006). Θεωρητικά με το Ρόκυ Μπαλμπόα κλείνει ο κύκλος του Σταλόνε ως πυγμάχος αποχαιρετώντας τους χιλιάδες θαυμαστές του, που άλλου, πάνω στο ρίνγκ.

Έντεκα χρόνια μετά ο Σταλόνε επιστρέφει με το Creed, όπου πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο νόθος γιος του φίλου του Απόλλο.

«Νόμιζα ότι ο Ρόκι είχε τελειώσει το 2006 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Και ξαφνικά εμφανίστηκε αυτός ο νεαρός και όλη η ιστορία άλλαξε. Πήγε σε μια νέα γενιά. Νέα προβλήματα. Νέες περιπέτειες. Και δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο χαρούμενος κάνοντας πίσω, γιατί η ιστορία μου ειπώθηκε, και ένας εντελώς νέος κόσμος ανοίγεται με το κοινό, με αυτή τη γενιά» έγραψε στο Instagram ο Sly ποστάροντας και ένα βίντεο, όπου είναι μαζί με τον Michael B. Jordan. «Aυτό είναι το τελευταίο μου ροντέο» καταλήγει.

 

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.