Γιαβρόγλου κατά Γεωργιάδη: Υποδαυλίζει απροκάλυπτα τη δράση της XA στα σχολεία

Γιαβρόγλου κατά Γεωργιάδη: Υποδαυλίζει απροκάλυπτα τη δράση της XA στα σχολεία

Όλα όσα αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου.

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον Αδωνι Γεωργιάδη κάνει το υπουργείο Παιδείας, για το θέμα των καταλήψεων στα σχολεία.

Σε ανακοίνωση, το υπουργείο κάνει λόγο για «αφωνία» της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ κατηγορεί τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ότι «με απροκάλυπτο τρόπο υποδαυλίζει τη δράση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία, επιδεικνύοντας ανερυθρίαστα την δομική του προσήλωση στα “ιδεώδη” του ακροδεξιού αυταρχισμού, του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας».

«Έστω και αργά, η ηγεσία της Ν.Δ. ας βρει τη δύναμη να καταδικάσει τις φασιστικές μεθοδεύσεις. Το απαιτεί η δημοκρατία που όλοι έχουμε υποχρέωση να την προασπίζουμε», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, πριν από δύο μέρες με δημόσια τοποθέτησή του, έκανε έκκληση σε όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να πάρουν θέση για τη δράση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία. Δυστυχώς, η Νέα Δημοκρατία δεν το έκανε παρά την «ανάληψη ευθύνης» από τον κ. Μιχαλολιάκο με επίσημη δήλωση.

Δεν προκαλεί κανενός είδους έκπληξη η «αφωνία» της Νέας Δημοκρατίας. Ο ίδιος ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης με απροκάλυπτο τρόπο υποδαυλίζει τη δράση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία, επιδεικνύοντας ανερυθρίαστα την δομική του προσήλωση στα «ιδεώδη» του ακροδεξιού αυταρχισμού, του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας.

Δυστυχώς, η σημερινή Ν.Δ. με τον ακροδεξιό δημόσιο λόγο της συμπορεύεται και ενισχύει τις φασιστικές αντιλήψεις της Χ.Α., αγνοώντας ότι στο τέλος της διαδρομής το ναζιστικό μόρφωμα θα «καταπιεί» και την ίδια.

Έστω και αργά, η ηγεσία της Ν.Δ. ας βρει τη δύναμη να καταδικάσει τις φασιστικές μεθοδεύσεις. Το απαιτεί η δημοκρατία που όλοι έχουμε υποχρέωση να την προασπίζουμε».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.