Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Έφυγα από το σχήμα γιατί ο Γιάννης Πλούταρχος δεν με ήθελε στην αφίσα»

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Έφυγα από το σχήμα γιατί ο Γιάννης Πλούταρχος δεν με ήθελε στην αφίσα»

Ο Νίκος Ζωιδάκης δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο δεν θα «συνυπάρξει» τη φετινή σεζόν με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης αποχώρησε από το μουσικό σχήμα Γιάννης Πλούταρχος – Μελίνα Ασλανίδου, γιατί όπως εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους, ο Γιάννης Πλούταρχος δεν τον ήθελε στην αφίσα του μαγαζιού.

«Δεν συμφωνήσαμε σε κάποια πράγματα και αποχώρησα. Εγώ τους ευχαριστώ για την τιμή που μου έκαναν να με καλέσουν στο σχήμα. Αυτά που εγώ είχα ζητήσει από την αρχή δεν έβλεπα να υλοποιούνται και προκειμένου να είμαστε καλά όταν θα συναντιόμαστε, έφυγα πριν να στεναχωρηθούμε. Όταν σε μια παράσταση καλείς έναν καλλιτέχνη και του λες ότι «η αφίσα σου δεν χωράει καθόλου έξω από το μαγαζί»… Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι τα 35 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά δεν μου επιτρέπουν να δέχομαι κάτι τέτοιο. Η κα Ασλανίδου δεν είχε καμία ανάμιξη στη συζήτηση αυτή. Η συζήτηση αυτή έγινε με έναν συνεργάτη του κ. Πλούταρχου. Όπως και να έχει, εγώ τον θαυμάζω, τον εκτιμώ σαν καλλιτέχνη», είπε ο Νίκος Ζωιδάκης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.