Νίκη με πολλαπλά κέρδη για τον Ολυμπιακό

Πέρασε από το ΣΕΦ η Φενέρμπαχτσε

Κανένα πρόβλημα για τους Πειραιώτες κόντρα στον Πανιώνιο.

Επιστροφή στις νίκες εντός των τειχών με διπλό κέρδος για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τον Πανιώνιο (98-72), είδαν τον Δημήτρη Αγραβάνη να επιστρέφει στην δράση μετά από έναν χρόνο και τον Σάσα Βεζένκοφ να «φωνάζει» παρών αρπάζοντας την ευκαιρία.

Για 20 λεπτά ο Ολυμπιακός βρήκε σθεναρή αντίσταση από τον ανταγωνιστικό Πανιώνιο. Η ομάδα του Νίκου Οικονόμου με σωστές επιλογές στην επίθεση έπιασε… στον ύπνο τους «ερυθρόλευκους» που βρέθηκαν πίσω ακόμη και με 11 πόντους (20-31 στο 13′).

Όταν ο Βασίλης Σπανούλης ανέλαβε πρωτοβουλίες οι γηπεδούχοι κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανατρέψουν πλήρως την εις βάρος τους διαφορά και με όπλο την αποτελεσματική άμυνα στην τρίτη περίοδο μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία τον τελικό νικητή.

Πολύ καλή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό που ανέβηκε στο 6-1, πέρα από τον φυσικό ηγέτη του, και από τους Ουίλιαμς-Γκος και Βεζένκοφ. Όσον αφορά τον Πανιώνιο (2-5) ξεχώρισε για ακόμη ένα παιχνίδι ο Νώντας Παπαντωνίου.

H είδηση του παιχνιδιού φυσικά, αφορούσε την επιστροφή του Δημήτρη Αγραβάνη στην δράση με τον Έλληνα φόργουορντ να πατά παρκέ μετά από 358 ημέρες, ύστερα από την ρήξη χιαστού που είχε υποστεί.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Ολυμπιακό και πάλι στο ΣΕΦ με αντίπαλο την Μπουντούτσνοστ (26/11, 19:00) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague, με τον Πανιώνιο από την πλευρά του να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου (8/12) σε ματς που θα πραγματοποιηθεί μετά την διακοπή για τα «παράθυρα» των Εθνικών ομάδων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.